2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 129 پست
عزیزم این خونواده ها بدترن زیاد دیدم منم  نون شب ندارن شوهر بد بازم در تدارک سومی چهارمین &nbs ...

دقیقا . خودم دیدم کسایی که مستاجرن و واقعا محتاج نون شبشون هستن ، سه تا بچه قد و نیم قد تولید کردن . بخدا بچه اوردن هنر نیست . بدتر به بچه ظلم میکنن .

کسایی حق بچه دار شدن دارن که واقعا پولدارن و زندگی آروم و خوبی دارن .

با احترام نمیتونم قبول کنم،به چشم عصای دست هم نمیبینم...این دستور کتاب مقدس ماست... من هم عروس هستم ...

منم حرف شمارو نمیتونم قبول کنم شاید ده درصد چیزی شما بگین باشن ۹۰ درصد نیستن اونم بچه های نسل جدید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سعی می کنم به آینده ی دور فکر نکنم ، نه در مورد فرزند، در تمامی موارد  ما هم تصمیم به نداشت ...

واقعا کار خوبی کردی عمه پدرم بچه دار نشد الان واقعا بهترین  زندگی دارن خودشو شوهرش یکسر تفریح مسافرت بخدا پیر نشده مامانم از اون کوچیکتره اینقد غصه بچه خورد تربیت دانشگاه ازدواج کار همه چی تمام پیر شده مامانم  هنیشه بچه اولویتش بوده تا خودش چون طبیعت مادر پدر اینه دیگه همش میگن بچه 

همسایه ما ۴۳ سالشه تازه بار دار شده اگر میخوای باردار شی فعلا وقت داری تازه دوتا بچه بزرگ داره پسرش ...

من کلا باردار نمیشم 

یعنی اگه بخوام برم باید ازاول پروسه درمانو طی کنم که واقعا هم سخته هم هزینش زیاده 

هم من دخترم پنج سالشه وهزاران مشکل 

دیگه اگه خدا داد که داد 

ندادم دیگه حکمتشو شکر

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

واقعا کار خوبی کردی عمه پدرم بچه دار نشد الان واقعا بهترین  زندگی دارن خودشو شوهرش یکسر تفریح م ...

من جاریم ندارم ۲۰ ساله ازدواح کردن خودش میگه البته فقط ظاهری زندگیم خوبه اگه مردم بزارن 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

مثل من و همسرم 😄 ما هم از نامزدی قرار گذاشتیم هیچوقت بچه دار نشیم . الان بعد از ۱۲ سال هنوز بشدت م ...

تحسینتون میکنم که همینجور ثابت قدم موندین و از حرفتون برنگشتین

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره