بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان دو ساله که گاهی اقدام میکنم. نمیگیره، میگم نشد ولش می کنم یه مدت از تصمیمم خوشحالم دوباره عذاب وجدان میگیرم و میگم نه باید بچه دوم بیارم. سنمم هم بالا میره بدتر استرس میگیرم.
خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
به بچه اصلا به چشم عصای دست نگاه نکن اونوقت هر بی تفاوتی ازش ببینی دلت میشکنه و توقعت ازش میره بالا ،من دوتا بچه دارم اولویتم اینه بچه هام به زندگی و خوشبختی خودشون برسن و در حد یه سر زدن و احترام برای من وقت بزارن اما اینکه تو پیری بیاد من رو پوشک کنه و بار من رو به دوش بکشه اصلا و ابدا ،از الان یه مقدار دارم برای دوران پیری پسر انداز میکنم که دستم جلوی بچه ها دراز نباشه
عزیزم چون تجربه تابت کرده... بستگی داره چطوری بچه رو تربیت کنیم...
بله ولی نمیشه با قطعیت گفت که بچه تو همه گیر و گورهای زندگی و پیری و تنهایی به فریاد ادم میرسه نه
من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره