2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 129 پست

خیلی ها هم سالهاست

باکاشت ای وی اف

ومیکرو نمیشن

و منتظرن

وهستنم که نمیخوان بیارین

مثل بعصی از بازیگرا

درکل این روند که نخوان درجامعه داره دیده میشه

بازمن خیلی چیم که میگم یک بچه بیارم بزرگ کنم

اگر مجدد ازدواج نکردم

چون  خانم مجردم وبچه ندارم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام نشد . چند بار آی وی اف کردم . بعد افسرده شدم و قرص و .. دیگه ولش کردم چون درصد موفقیت پایین ب ...

خب پس خودتو انقد درگیرش نکن .شد شد نشدم نشدم هرچی خدابخادهمونه والا من دوتاپسر کوچولو انقد ک اذیتم میگم خوشبحال یکی تا یکهفته خوابید بدون استرس .فقط خواب هااا بقیه چیزا دیگ بدرک

میخوام نشد . چند بار آی وی اف کردم . بعد افسرده شدم و قرص و .. دیگه ولش کردم چون درصد موفقیت پایین ب ...

به نظرم خودت رو از مهر مادری محروم نکن  انسان ها باید عشق بورزند و مهربانی کنن اگه شرایطش رو داری یه فرزند از بهزیستی بیار  هم اون بچه طعم محبت رو میچشن هم شما بهش عشق مادری میدی

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
نمی تونید یه بچه به فرزندی قبول کنید؟

نه شرایط خیلی سختی داره و همسرم هم تمایل نداره . چون خم بچه های برادرش بی پدر هستن و تنها و هم بچه های خواهر من نزدیک من هستن . میگه همینها رو جگع کنبم هنر کردیم 

من ۳۶ سالم تمومه  دختزم ۵ سالشه بارداری بسیار بدی داشتم  مشکلات دخترم تنهایی غربت  ...

از صمیم قلبم آرزو میکنم مشکلات دخترت حل بشه. می دونم خیلی سخته.

انشالله هر چی که خیر و صلاحه برامون اتفاق بیفته. خدا خودش کمکمون کنه. 

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.

منم مثل شما هستم فقط میگم باید یه پس اندازی برای اینده بکنیم تا وقتی پیر شدیم محتاج کسی نشیم حداقل اگر پول داشته باشیم بتونیم پرستار بگیریم با خونه سالمندان بریم کسی نخواد غر بزنه برای هزینه

من سه ماه دیگه دخترم میاد ب دنیا  میشه یکم توضیح بدی دختر دار شدن چ جوری ؟؟

به سلامتی 💚راستش من سالها ناباروری داشتم اینم با ای وی اف شد .کلا دنیای قشنگیه بچه داشتن حالا پسر دخترش فرقی نداره ولی این همه سال بدون بچه رو نمی دونم چجوری گذروندم کلا خیلی شیرینه حالا میای خودت تجربه می کنه ....الهی که قسمت استارتر و همه منتظرا💚

الان اینایی ک خانه ی سالمندانن هیچ کدوم بچه ندارن؟؟ با این فکرا  بچه نیارید لطفا

همه یجور نیستن عزیزم

بسته به نوع تربیت داره و حجم مهر و محبتی که وقف بچه هامون میکنیم داره...

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی