2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 129 پست

تو این دوره زمونه چه بچه داشته باشی چه نداشته باشی باز تنهایی

گیریم یه دونه هم آوردی مگه یه دونه بچه میتونه تا آخر عمرت تنهایی پا به پات بیا که تنها نباشی

تازه اون خودش تنهاس نه خواهری نه برادری نه فامیلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام نشد . چند بار آی وی اف کردم . بعد افسرده شدم و قرص و .. دیگه ولش کردم چون درصد موفقیت پایین ب ...

هر چند تا بچم ادم داشته باشه اخر تنهاس فقط زنو شوهر بدرد هم میخورن  ماها که دوریم از هم نهایت یه عیدی تابستونی بتونیم سر بزنیم به پدرو مادرمون

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

خیلی خوبه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
منم مثل توهم یه حا ل بدی دارم 

الان دو ساله که گاهی اقدام میکنم. نمیگیره، میگم نشد ولش می کنم یه مدت از تصمیمم خوشحالم دوباره عذاب وجدان میگیرم و میگم نه باید بچه دوم بیارم. سنمم هم بالا میره بدتر استرس میگیرم.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
به هیچ عنوان من و همسرم عهد کردیم هیچ وقت بچه دار نشیم عزیزم چرا فکر میکنی بچه تو تنهایی و پیریت میا ...

عزیزم چون تجربه تابت کرده...

بستگی داره چطوری بچه رو تربیت کنیم...

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 

به بچه اصلا به چشم عصای دست نگاه نکن اونوقت هر بی تفاوتی ازش ببینی دلت می‌شکنه و توقعت ازش می‌ره بالا ،من دوتا بچه دارم اولویتم اینه بچه هام به زندگی و خوشبختی خودشون برسن و در حد یه سر زدن و احترام برای من وقت بزارن اما اینکه تو پیری بیاد من رو پوشک کنه و بار من رو به دوش بکشه اصلا و ابدا ،از الان یه مقدار دارم برای دوران پیری پسر انداز میکنم که دستم جلوی بچه ها دراز نباشه

عزیزم چون تجربه تابت کرده... بستگی داره چطوری بچه رو تربیت کنیم...

بله ولی نمیشه با قطعیت گفت که بچه تو همه گیر و گورهای زندگی و پیری و تنهایی به فریاد ادم میرسه نه

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
حالا من یه دونه بچه هم دارم و برای بچه دوم دچار این درگیری ها هستم. همش یه اضطرابی ته دلم دارم 

منم به فکر دردای زایمان که می افتم و دو ماه بعد از زایمان لرزه انداممو می گیره..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
الان دو ساله که گاهی اقدام میکنم. نمیگیره، میگم نشد ولش می کنم یه مدت از تصمیمم خوشحالم دوباره عذاب ...

من ۳۶ سالم تمومه 

دختزم ۵ سالشه بارداری بسیار بدی داشتم  مشکلات دخترم تنهایی غربت 

منم درست جلوگیری نداشتم ولی نشدمم 

کلا سر دخترمم ۷ سال طول کشید اونم بعد دوتا سقطو با زحمت به اخرش رسوندم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔