2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 129 پست

عزیزززم درکت میکنم منم سنم کم نیست و بچه شده دغدغم... فعلا که مشکلاتی هست و باردار نشدم.. مادرها برای ما دعا کنید... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شرایط خیلی سختی داره و همسرم هم تمایل نداره . چون خم بچه های برادرش بی پدر هستن و تنها و هم بچه ه ...

منم هیچکه پشتیبانم نبود همسرمم گفت من بچه نمیارم از بیرون

خیلی اذیتم میکردن 

جاریم ۲۰ ساله ازدواج کردن بچه ندارن دارن زندگیشونا میکنن 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

میخوام نشد . چند بار آی وی اف کردم . بعد افسرده شدم و قرص و .. دیگه ولش کردم چون درصد موفقیت پایین ب ...

هرکسی یه سرنوشتی داره گاهی اصلا خودش توش دخیل نیست

این خواست خدا بوده اگر بخواد و صلاحت باشه خودش بهت میده

خواست خدا رو بپذیر

اینطوری برای شما خواسته

اصرار نکنیم برای چیزی که خدا برامون نمیخواد

خوشبخت باشی عزیزم

نه شرایط خیلی سختی داره و همسرم هم تمایل نداره . چون خم بچه های برادرش بی پدر هستن و تنها و هم بچه ه ...

به نظرم بعدا پشیمون میشی.

نه به خاطر اینکه سر پیری کسی کمک حالتون نیست. به خاطر اینکه حس مادری و پدری رو تجربه نکردین. انسان به طور غریزی نیاز داره. نمیگم بدون بچه نمیشه خیلی ها بودن که خوشبخت هم شدن.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
 به سلامتی 💚راستش من سالها ناباروری داشتم اینم با ای وی اف شد .کلا دنیای قشنگیه بچه داشتن حالا ...

سلامت باشی من خودم ناباروری داشتم چن سال منتظر بودم تمام دکترها جوابم کرده بودن ک باردار نمیشی یهو خدا معجزه کرد من حتی گفتن ای وی اف نمیشه 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔

الان عمه ی من رفته با یه مرد سن بالای پولدار ازدواج کرده خانواده ی عمه ی من شدن همه کسه مرده

حالا چی خودش دو تا بچه داره خارج از کشورن

به نظر من پول که داشته باشی عالمو آدم میشن بچه ت

الان همه شون عین پروانه دور مرده میچرخن حالا چی اینا که بچه ی خودش نیستن

متاسفانه با این جامعه ی خراب با این فرهنگای غلط بچه داری تو ایران خیلی سخته فقط پوله که حرف اول و آخرو میزنه

من سه ماه دیگه دخترم میاد ب دنیا  میشه یکم توضیح بدی دختر دار شدن چ جوری ؟؟

خیییلی شیرینه

دخترا خیلی شیرین زبون و نازن 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
تو این دوره زمونه چه بچه داشته باشی چه نداشته باشی باز تنهایی گیریم یه دونه هم آوردی مگه یه دونه بچ ...

آخ گفتی بعضی وقتها افکار آزار دهنده ای میاد سراغم 

فکر میکنم وقتی من وهمسرم بمیریم پسرم تو این دنیا تک و تنهاس فقط ازخدا میخوام تاسرو سامون گرفتن پسرم بهم فرصت بده 

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)
من بچه ندارم هدف زندگی که بچه نیست  بعد این همه ادم داخل خانه سالمندان هست 99 درصدشون هم ...

اون ب تربیت بچه بستگی داره وقتی بچه میارن و رها میکنن تو کوچه خیابون تا بزرگ بشه زمان بحران های مهم زندگیش بجای کنارش باشن علیه اش هستن بهش ظلم میکنن بهتر ازاین نمیشه