2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همون جن گیر قدیمی رو دیدم فقط

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
الان قسمتای جدیدشم اومده ولی توتلگرام‌پیدانمیکنمش

فیلم اصلیش محصول ۱۹۷۳

فیلم ساخت ۵۰سال پیشه با کمترین امکانات فیلمی ساختن که بعد ۵۰ سال هنوز گل سرسبد فیلمهای با مضمون جن و تسخیر شدگیه.

۵۰سال پیش وقتی تو سینماها اکران شد جلوی در سینما آمبولانس گذاشتن  فکرشو بکن

فیلم اصلیش محصول ۱۹۷۳ فیلم ساخت ۵۰سال پیشه با کمترین امکانات فیلمی ساختن که بعد ۵۰ سال هنوز گل سرسب ...

وااقعا من یه ذرشودیدم وقتی خونه مامانم بودم ومحردبودم ابجیم هیجوقت نمیزاشت ببینم الان که خونه خودمم‌میخام ببینم اماتوتلگرام سرچ میکنم‌نمیادلینک تلگرام اینجورفیلمارونداری ببیننم الان جن گیرای ۳ و۴ و ۵و ایناشم اومده میگن

💔🖤
وااقعا من یه ذرشودیدم وقتی خونه مامانم بودم ومحردبودم ابجیم هیجوقت نمیزاشت ببینم الان که خونه خودمم‌ ...

ببین گلم یه سری فیلم سینمایی هست ۱ تا ۶

ولی الان سریالش رو ساختن من سریالش رو ندیدم ولی میگن قشنگه ولی من جنگیر ۱ تا ۶ رو دیدم جالب نیستن نگاه نکن فقط ۱ قشنگه.

وااقعا من یه ذرشودیدم وقتی خونه مامانم بودم ومحردبودم ابجیم هیجوقت نمیزاشت ببینم الان که خونه خودمم‌ ...

اره اون زمان 

جلوی در سینما آمبولانس میزاشتن هر کی حالش بد شد سریع مستقیم ببرنش بیمارستان فکرش رو بکن چی بوده برای اون زمان؟ اخر مجبور شدن از پرده سینماها تو همه کشورها جمعش کنن.

برای همین هنوزم صدر فیلمهای ژانر وحشت قرار داره برای اون زمان ویلیام فردکین شاهکاری به اسم جنگیر خلق کرد که بعد گذشت ۵۰ سال ایران نمیتونه همچین فیلمی درست کنه.

ببین عکسهای ترسناکش رو از تو گوگل حذف کردن نمیدونم چرا دیگه نیست عکسهای معمولی فیلم هست🤔