2777
2789
همون یکشم ندییدم چحوری ببینم ازکجاپیداش کنم

برای کسی که فیلم ترسناک ندیده ترسناکه یا جالبه ولی کسی که زیاد فیلم ترسناک میبینه نه نرسناک نیست.

ببین یه ویدیو هست اگه خواستی برات میفرستم

یه ویدیوی فکر کنم ۲۰- ۲۵ دقیقاست با دوبله گر و صداپیشه جن فیلم صحبت کردن تقریبا جدید هم هست چون خیلی پیره مرده همبن ۲سال میشم فوت کرد.

مصاحبه میکنن مرده  میگفت کل شخصیتهارو دوبله کرده بودن فقط مونده بودن صدای جن رو چطوری در بیارن ۱۵نفر نتونسته بودن خود امریکائیها با دستگاه صدای جن رو درست کرده بودن.

احتمالا اون زمان ایران همچین دستگاهی نداشته که نتونسته بودن صدای جن رو درست کنن حتما کشورهای پیشرفته داشتن مثل امریکا.

خلاصه میگفت یه اتاقک بود اول دوبلرها میرفتن تو اون اتاق فیلم رو میدیدن تا با کاراکترها و شخصیتهای فیلم آشنا بشن.

صدا پیشه مادر دختره موقع دیدن فیلم غش میکنه از ترس براش آب قند میارن😅😂

فقط یه چیزی بهت بگم احتمالا میگی ترسناک نبود چون الان دیگه انقدر فیلم ترسناک ساختن دیگه کم کم عادی ...

اها نمیدونم تلگرام تداری که کلن فیلم ترسناک داشته باشه توکانالش بهم بدی

💔🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد پیرمرده میگفت فقط صدای جن تو فیلم باقی مونده بود همه شخصیتهارو دوبله کرده بودن.

من رفتم تو اتاق مخصوص داشتم فیلمو نگاه میکردم که با شخصیت کاراکتر ریگن جن زده آشنا بشم.
میگفت آقای فلانی  درو باز کرد گفت نمیترسی😅

میگه گفتم نه نمیترسم میگفت دفعه دوم درو باز کرد گفت نمیترسی گفتم نه نمیترسم
دفعه سوم دروباز کرد گفت یعنی تو واقعا نمیترسی؟ ۳تا خانم موقع دیدن این فیلم غش کردن😅

خلاصه میگفت من فقط تونستم صدای معقول از جن در میارم و دوبله اش کنم.

نه گلم من میرم گوگل سرچ میکنم سعی میکنم تو سایتهای مختلف اونی که تایم بیشتری داره دالود کنم چکن یه وقتایی میبینی ۱۰دقیقه از فیلم نیست تو یه سایتهایی

احتیاجی به کانال نیست تو فقط لب تر کنی من ۵۰تا بیشار برات فیلم معرفی کنم حتی ۱۰۰تا به بالا😅😂

من خوراکم فیلمهای ترسناکه فقط بهم بگو به چه ژانری علاقه داری؟ چه ژانری میپندی و دوست داری بگو کلی فیلم باحال بهت معرفی کنم خدای فیلمهای ترسناک اینجاست کانال میخوای چیکار😁

ببین گلم این تاپیک منه من این فیلمهارو دیدم و معرفی کردم حتما یه سر بزن

زانرهای مختلف رو دسته بندی کردم که کاربرها راحت بتونن ژانر مورد علاقشون رو پیدا کنن.

بازم هست ولی دیگه به تاپیک اصافه نکردم این تاپیک برای قبله

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=8901861&slug=%D

همون یکشم ندییدم چحوری ببینم ازکجاپیداش کنم

ببین گلم همه فیلمهای ترسناک جالب نیستن باید بدونی چی ببینی شاید ۶۰درصد حتی بیشتر فیلمها

بی محتوا، نه هیجانی دارن نه ترسی به بیننده منتقل میکنن یعنی ۴۰درصد فیلمها رو اصلا نباید جزو ژانر وحشت گذاشت ولی نمیدونم چرا گذاشتن واقعا🤷🏻‍♀️