2777
2789
عنوان

خرگوش

1047 بازدید | 37 پست

اقا کسی اینجا خرگوش داره که دندون قروچه کنه و علتشو بدونه؟

یه چیزایی تو نت خوندم اما دلیل اصلیشو اگ کسی میدونه و بگه مچکرش میشم

این بچه طفلکو ما تازه اوردیم.روزای اول خوب بودا الان چندروزیه هی دندون قروچه میگیره.

هم دلم میسوزه براش از بس خره هم ادم خندش میگیره😑😂 میدونم خیلی کثافطم.

ببینیدش اخه

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

چ ناز🥺

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نره یا ماده؟

بخاطر دندوناشه

براش یونجه بگیر بخوره

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱

خرگوش ما هم دندون قرچه می‌رفت نفهمیدیم واسه چی🤷🏻‍♀️😂 هفت سالم عمر کرد، ولی من چندتا پیج فارسی تو اینستا دیدم که کامل راجع به نگهداری خرگوشا توضیح میده یه سرچ بزن

می‌دانستم که نمی‌رسم اما رفتم، تمامِ شب، تمامِ روز...

اینم فندق من ولی دیگ ندارمش متاسفانه☹

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
نره یا ماده؟ بخاطر دندوناشه براش یونجه بگیر بخوره

والا خودمونم نمیدونیم.اخه یکی دیگه برامون جورش کرد.

اره یونجه هنوز نخریدیم فلا کاهو میخوره امیدوارم خوب بشه.

ولی طبق بررسی هایی که روش انحام دادم فک میکنم نره😅

خرگوش ما هم دندون قرچه می‌رفت نفهمیدیم واسه چی🤷🏻‍♀️😂 هفت سالم عمر کرد، ولی من چندتا پیج فارسی تو ...

اععع که اینطور.

سرچ کردم جیگر دلایل مختلف داشت ایکاش دقیق میدونستم کدومشه

عزیز دلممم ناراحت شدم☹️🌹  اسم مال منم فندقه 🥺

هعی البته نمیدونم زندس یا ن

اخه بردم طبیعت ولش کردم بچم تا لحظه اخر سرجاش تکون نمیخورد

اما بینهایتم وحشی شده بود دیگ نمیشد بهش دست زد

نرم بود دیگ خیلی کارخرابی میکرد😐😂😂

والا خودمونم نمیدونیم.اخه یکی دیگه برامون جورش کرد. اره یونجه هنوز نخریدیم فلا کاهو میخوره امیدوارم ...

چیزی نیست یا ترسیده یا دندونشه

هعی البته نمیدونم زندس یا ن اخه بردم طبیعت ولش کردم بچم تا لحظه اخر سرجاش تکون نمیخورد اما بینهایت ...

اوه اوه ،ایشالله زندس زاد و ولدم کرده😅😂.

میفهمم چی میگی این فسقلم هرچی بهش میدی از اونور قشنگگ پس میده 😂