2777
2789
عنوان

خرگوش

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم فندق من ولی دیگ ندارمش متاسفانه☹

اقا یه سوال این زرد بودن زیر دست و پاهاشون طبیعیه؟ 

حمومم دیدم میگن خوب نیست اخه ممکنه برن تو شُک بمیرن طفلکا.

حالا ما دوبار بردیمش حموم و نمیدونستیم قشنگ بی حال شده بود 🥺

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
زدین نفلش کردین میگین براش بد بود 😂

اقا خو نمیدونستیم و خیلی ناشی بودیم😂

فک کن مادر میبردش حموم.

بعد میدادش من قنداق پیچش میکردم یعنی قشنگ عین یه نوزاد قنداق پیچ شده.بعد هی نگاش میکردم میدیدم مثل ادمای مسته چشا خمار داغون لشه لش😂 یکم بعد بهش با سشوار صفا میدادم خشکش میکردم شارژ میشد کم کم.اصلا وحشی نیستما نمیدونم شایدم بودم و تازه کشفش کردم😅😂

بعد خوندم دیدم نباید بردشون حموم،دیدم اععع طفلک چه زجری کشید.

منم دندون غروچه دارم😂

دلیلشم استرس یا حال بده 

وقتی خاب بد میبینم یا ناراحتم

شاید احساس ناامنی میکنع

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
اقا یه سوال این زرد بودن زیر دست و پاهاشون طبیعیه؟  حمومم دیدم میگن خوب نیست اخه ممکنه برن تو ...

نمیدونم فک کنم طبیعیه اما خرگوش من نداشت یادم نمیاد😐نر از حموم و بغل و اینا خوشش نمیاد 😂سعی کن با دسمال نم دار تمیزش کنی یا ماهی یکی دو بار بیشتر حموم نبریش میترسن 

ترسم خوب نی یهو سکته میکنن😑

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
اقا خو نمیدونستیم و خیلی ناشی بودیم😂 فک کن مادر میبردش حموم. بعد میدادش من قنداق پیچش میکردم یعنی ...

بچه رو داغون کردید که چند گرفتیش 🥲 

واکسن نیاز دارم به چیز خاصی نیاز دارن

ما همه برابر هستیم ✨
منم دندون غروچه دارم😂 دلیلشم استرس یا حال بده  وقتی خاب بد میبینم یا ناراحتم شاید احساس ناا ...

عزیزم 🥺😅

ایشالله رفع میشه همه استرسا و خوابای بدت به زودی.

اره ممکنه

عزیزم 🥺😅 ایشالله رفع میشه همه استرسا و خوابای بدت به زودی. اره ممکنه

ممنونم عزیزم💕

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
بچه رو داغون کردید که چند گرفتیش 🥲  واکسن نیاز دارم به چیز خاصی نیاز دارن

والا من پیگیر ماجرا نیستم اخه یکی واسمون جورش کرد،ولی فکر میکنم تو رنج قیمت ۲۰۰_۳۰۰ باشن ،بازم مطمئن نیستم.

اره🤭

نمیدونم فک کنم طبیعیه اما خرگوش من نداشت یادم نمیاد😐نر از حموم و بغل و اینا خوشش نمیاد 😂سعی کن با ...

اخه تو عکس یکم زردی زیر دست وپای خرگوشت حس کردم واسه همین پرسیدم جیگر.

اره اره منم اشتباه کردم نمیدونستم مرررسی