lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 عنوان سفر همیشگی 100 بازدید | 19 پست اگه سوار یه اتوبوس میشدین و میتونستین جایی که دوست دارین پیاده شین کجا پیاده میشدین برای همیشه؟! من مشهد یا یه جایی که یکی نیم ساعت بغلم کنه البته دوسمم داشته باشه 😂😶 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :) 1401/06/08 | 15:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمهربوون۲ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 16797 من مشهدم😅😁من خودم میرفتم چالوس 🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
_دلرباا_ عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 888 شمال 🥺 یه کلبه وسط جنگل و یه رودخونه کنارش چون تو با مایی نباشد هیچ غم!🌱
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 من مشهدم😅😁 من خودم میرفتم چالوس چه خووب 🥺 قدر بدونین رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
دخترمهربوون۲ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 16797 چه خووب 🥺 قدر بدونین نه بابا باورت میشه شاید سالی یه بار بریم حرم☹ 🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 شمال 🥺 یه کلبه وسط جنگل و یه رودخونه کنارش آخ 😍 منم میام رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 نیویورک 🥲البته با اتوبوس تا اونجا میپوکیدم😂 هوم شما باید با هواپیما برین 😂 رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
شاه_دخت عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 13404 میرم شمال نوشهر،یا چالوس، یا نمک آبرود..تنها برا خودم زندگی می کنم..بی هیچ مزاحممممم عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷
_دلرباا_ عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 888 آخ 😍 منم میام وای دختر چی بود اخه دلم پر کشید برای شمالماشینم ندارم فعلا اخرماه احتمالا بخرم به خودم قول دادم مستقیم برم شمال چون تو با مایی نباشد هیچ غم!🌱
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 میرفتم کیش وااای من عاشق کیشم من تا حالا نرفتمدلم میخوا یه بار برم رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 نه بابا باورت میشه شاید سالی یه بار بریم حرم☹ الکی چرا منکه خودمو کشتم بالاخره پنج شنبه داریم میایم شهرتون همش منتظر رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)
lonely__girl مدیر استارتر عضویت: 1401/04/19 تعداد پست: 3217 وای دختر چی بود اخه دلم پر کشید برای شمال ماشینم ندارم فعلا اخرماه احتمالا بخرم به خودم قول دادم مس ... عزیزم منم دلم خواست ان شاءالله به سلامتی بخرین و اولین سفرم شمال رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها من به آغوش خودم چسبیده ام :)