2777
2789
عنوان

خانوما و دخترا بیاین لطفا لطفا

662 بازدید | 46 پست

من خیلی دوس دارم ازدواج کنم و هر چی دعا میکنم نمیدونم چرا نمیشه 

الان تصمیم گرفتم به خودم برسم

میدونم ازدواج به اینا نیست ولی میخوام به خودم مشغول شم

مثلا چاق تر شم به پوست و موم برسم 

میشه بهم بگین چی بخورم چاق شم 

برا شفافیت و سفیدی پوست چی خوبه 

کلا هر کاری میکنین برای زیبایی به منم بگین لطفا ثواب داره

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوشحالم بابت امضات انشالله همیشه موفق باشی

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

خیلی خوشحالم بابت امضات انشالله همیشه موفق باشی

مرسی عزیزم همچنین خودت خوشبخت شی 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

برای خوش فرم شدن هیکلت به نظرم برو باشگاه هیچی بهتر از باشگاه نیست و بعد باشگاه بیا خونه موز بخور یا شیر موز بخور تخم مرغ و گوشت و مرغ و ماهی و سیب زمینی بخور برای پوستت هم روتین پوستی داشته باش ببین پوست چه نوع پوستی هست دیگه پوست من چرب و از چیزایی که مناسب پوست چرب هست استفاده میکنم باید ببینی نوع پوستت چیه دیگه

روتین پوستی داشته باش  آب زیاد بخور  فست فود و غذای کارخونه ای رو به حداقل برسون  ...

مرسی عزیزم خیر ببینی عزیزم