2777
2789
عنوان

پریودی

145 بازدید | 9 پست

سلام خانوما

ساعت ۷ ونبم مامانم زنگ زد عصر گف بیاین شام منم ب شوهرم گفتم بریم گف باشه.روز اول پریودمه من این روزا شدیدا عصبی میشم و دستم نیس.از شانس من یه ربع بعد ک داشتم حاضر میشدم خواهر شوهرم زنگمونو زد اخه مادرشوهرم طبقه پایین.گف ببخشید خونه نیس مادر یکم بمونم پسرمم  یکسالشه حسابی باهاش بازی کرد اقا ۹ شد مادرشوهرم نبومد این همچنان خونمون میدونم ک حالا میگین چه بدجنسی ولی میگم دیگ دست خودم نیس سر چیزای بی موردم حساس میشم و عصبی.نشستم براش چایی هم نیاوردم با اخم.اخه انتظار داشتم شوهرم خواهرشه غریبه ک نیس بگه ما داشتیم میرفتیم کلید مامان دارم بیا برو بشین هنوز نمیگف میگف  شامم بمون دیگ حرص میخوردم چیییی😑اخر مادرشوهره زنگ زد ک رسیدم اینم پا شد گف میرم دیگ زحمت دادم پسرمم تازه ددر یاد گرفته گریه ک منم میرم شوهرمم گف اره ببر میایم پایین لباس میپوشونیم بهش ولی من رک گفتم نه بدعادت میشه الان میبرم اینجا لباسشو میپوشونم میریم خلاصه رفت.ب شوهرم دعوا کردم گفتم چرا نگفتی میریم من اگ مامانم بود میگفتم ک دعوتینم خونه مادرشوهر میگ نه من نمیتونم خیلی عصبی و ناراحتم😔نمیدونم کارم درست بود یا نه شما شرایط من بودید چیکار میکردی؟درد و دل میکنم فقط باهاتون چون حالم بده شدید.نمیدونم بیخودی عصبی شدم هی میگم گوه تو شانسم ک تو پریودی باید میومد و نمیذاشت زود برم خ ونه مامانم اخه پیاده میخاستیم بریم پسرمم کیف کنه.نشد.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه چیزهایی رو میکنید برای خودتون دعوا و اعصاب خوردی،،،، یک کلام خودت به خواهر شوهرت میگفتی، خوش اومدی اتفاقا داشتیم شام میرفتیم خونه مامانم، به موقع رسیدی. شما هم بفرما... دیگه خودش متوجه میشد. 

چه چیزهایی رو میکنید برای خودتون دعوا و اعصاب خوردی،،،، یک کلام خودت به خواهر شوهرت میگفتی، خوش اومد ...

اخع زیاد زبون نمیریزم از یه طرفم شوهرم گف نگی چیزی

می دونست مهمونی می خوای بری و نشست؟؟

نمیدونس شوهر خرم نمیگف این حالت دوبار برام پیش اومده تازه یبارم با مادرشوهرم اومدن بالا ماهم لباس پوشیده عجلمون بود نشستن ۲ ساعت شوهرم هیچی نگف.اخرش اینا خسته شدن گفتن بریم من لباس پوشیدم گفتن عه چرا نمیگیت مهمونین پس

نمیدونس شوهر خرم نمیگف این حالت دوبار برام پیش اومده تازه یبارم با مادرشوهرم اومدن بالا ماهم لباس پو ...

خب باید می گفتی عزیزم اگه نمی رفت عصبانی می شدی البته به خاطر شرایطت هست حساسی بهتر بود الکی با تلفن حرف می زدی که مامان داریم میاییم یکم دیگه ببخشید دیر شد اون خودش متوجه می شد باید بره 

خب باید می گفتی عزیزم اگه نمی رفت عصبانی می شدی البته به خاطر شرایطت هست حساسی بهتر بود الکی با تلفن ...

اره نگگفتیم بهش😑پس من زیادی حساسم 

باخودم میگم چرا شوهرم نگف اخه

اره نگگفتیم بهش😑پس من زیادی حساسم  باخودم میگم چرا شوهرم نگف اخه

سیاست زنانه اینجا می طلبیده که درایت خودت رو به بهترین شکل نشون می دادی ولی چون پریود بودی فقط همینطوری خنثی حرکت زدی

2790
2778
2791
2779
2792