2777
2789
عنوان

موهام

235 بازدید | 24 پست

من موهام خیلی بلنده تا بلالای باسنمه مو خوره داره ولی تا الان رنگشون نکردم پنج شش ساله کوتاهشون نکرده وای دیگ خسته شدم اخه فقط واسه عروسی خوشگله که باز میزارم و بخاطرشون خیلی اذیت میشم کلا همیشه فقط میبافمشون دیروز پیخواستم کوتاهشون کنم رفتم ارایشگاه گف حیفه بیا بفرسمت پیش یکی فک کنم ۵ تا ۸ میلیون بخرشون ولی حس بدی به فروختن مو دارم به نظرتون چیکار کنم ؟! تازه از یه طرف میترسم پشیمون شم بعدا ک کوتاه کردم میشه یه نظر خوب بدین ❤

بزن و میتونی پولشو بکنی سرمایه شروع یک هنری 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم موهام بلند یه آرایشگر بهم گفت ۸ میلیون میخرم اگه خواستی کوتاه کنی خودم وسوسه شدم شوهرم نمیزاره میگه حیفه،ولی بنظرم تو بفروششون دوباره بزار بلند شن اینطور تقویت هم میشن 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
اره به نظرم موهام رشدشون بد نیس بلند پیشه ولی یه حسی شبیه عذاب وجدان دارم

قبلا تو پیج یه وکیل خوندم دختره موهاشو فروخته بود چرخ خیاطی خریدا بود ک خیاطی یاد بگیره ک دستش تو جیب خودش بره

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

میزاری عکس موهاتو ؟

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 
مامانم میگه اینطوری تقویت میشن ولی بابام میگه حیفه 😂😂

بنظرم بفروش بره بعدا دوباره بزار بیاد مامانت راس میگه

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔