2777
2789

هفته ای دو بار پیام های دوستاتون چک میکردین؟؟

گاهی هفته ای یک بار ؟

من اینجوری نیستم اصلا ولی خب وقتی علت میپرسم میگه سرم شلوغه ! حس میکنم همسرش داره محدودش میکنه با دوستاش رابطه نداشته باشه

شروع مجدد: ۳۰ آذر ۴۰۴ اولی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اوایلش همسرم گیر میداد مسگفت چرا ب دوستت عزیزم میگی یا گلم میگی بهش.

دوست داشت قط رابطه کنم.

البته خب قبلش منم خاسته بودم دوستای سم شو کنار بزاره و شبنشینی نکنه باهاشون.

برهمون دلیل اونم ب من اینطور میگفت

لایک نکن خیرشو ببینی
حوصله نداره

آخه من خودمم حوصله نداشته باشم وقت میدارم برای رفیقم

ایشون نصفه شب درداش میومد به من میگفت این مدت که من عزیزی از دست دادم حتی تسلیت نگفته و نوشته آخی

راضی به این ازدواج نبودهدوستان چندین و چند ساله همیم با باقی دوستامم اینمدلی برخورد میکنه

همین که راضی به این ازدواج نبوده مهمترین دلیله که دل و دماغ هیچی رو نداره حتی یه پیام

من اوایلش همسرم گیر میداد مسگفت چرا ب دوستت عزیزم میگی یا گلم میگی بهش.دوست داشت قط رابطه کنم.البته ...

شوهر این دوستم اصلااااا دوستی نداره اصلا

واقعا مغزم درگیره و دلم میخواد یه چیزی بگم نمیخوام رابطه بدون هیچ صحبتی خاموش بشه

همین که راضی به این ازدواج نبوده مهمترین دلیله که دل و دماغ هیچی رو نداره حتی یه پیام

خب من الان چی بهش بگم ؟

اصلا صحبتی بکنم؟

واقعا نمیخوام رابطمون خفه بشه

شوهر این دوستم اصلااااا دوستی نداره اصلا واقعا مغزم درگیره و دلم میخواد یه چیزی بگم نمیخوام رابطه بد ...

چه حوصله داری بیخیال بابا.

منم دوستم صدساله هستیم ولی دیگه ب مرور روابط کم رنگ میشه

لایک نکن خیرشو ببینی
چه حوصله داری بیخیال بابا.منم دوستم صدساله هستیم ولی دیگه ب مرور روابط کم رنگ میشه

نمیدونم شاید باید همین اتفاق بیفته

آخه خودم اینجوری نبودم برام عجیبه