من موهام خیلی بلنده تا بلالای باسنمه مو خوره داره ولی تا الان رنگشون نکردم پنج شش ساله کوتاهشون نکرده وای دیگ خسته شدم اخه فقط واسه عروسی خوشگله که باز میزارم و بخاطرشون خیلی اذیت میشم کلا همیشه فقط میبافمشون دیروز پیخواستم کوتاهشون کنم رفتم ارایشگاه گف حیفه بیا بفرسمت پیش یکی فک کنم ۵ تا ۸ میلیون بخرشون ولی حس بدی به فروختن مو دارم به نظرتون چیکار کنم ؟! تازه از یه طرف میترسم پشیمون شم بعدا ک کوتاه کردم میشه یه نظر خوب بدین ❤
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
اره به نظرم موهام رشدشون بد نیس بلند پیشه ولی یه حسی شبیه عذاب وجدان دارم
قبلا تو پیج یه وکیل خوندم دختره موهاشو فروخته بود چرخ خیاطی خریدا بود ک خیاطی یاد بگیره ک دستش تو جیب خودش بره
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓 ب امید خوش اندام شدن 🙂 من باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم