2777
2789
عنوان

درمان رشک😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 49476 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ربطی ب کوتاه کردن مو نداره . خاهرم شپش داشت موهاشو پسرونه زدیم بازم نزف بعد از مدتها رفتن  . 

عموم عسلویه کار میکرد میگف کارگرا شپش گرفتن کچل کردن بازم تو سرشون شپش راه میرف

روزی که عشقم اومد خاستگاریم قرار شد سرسنگین رفتار کنم ولی همین ک گُل رو بم داد با لبخند و کلی ذوق گفتم مرسی عشقمممم😑اونموقع جلو بقیه خجالت کشیدم ولی الان هر وقت بش فک میکنم با ذوق صدبار تو ذهنم مرورش میکنمو صدبار لبخند میزنم😁ولی خداوکیلی خدا جونم من اگر جای تو بودم ب خودت قسم دلم واسه این بنده ات میسوختااا... بجنب قربونت برم🖤
ببین اصلا سخت نیست. کامنت ها رو نخوندم. برای همین نمی دونم چه کارایی انجام دادی. من تجربه شو برای مو ...

وای خدا خیرت بده🥺❤چقدر دلگرمم کردی

کوتاه کردن موهام برام یه کابوسه

یه بار شامپو زدم لیندالایس ۱ درصد

کلا شپشها ریختن از سرم

شبش روغن نارگیل گذاشتم و صبح با شونه دم دار 

شونه کردم

بعدش شستم و سشوار و اتو مو

دوباره رفتم حموم با نرم کننده شستم و اتو مو 

بعدش روغن نباتی و روغن نارگیل

مجددا سشوار

اتو مو کشیدم رو سرم

ولی رشک ها جدا نمیشن

که اونم کم کم جدا میشه

ولی شونه بخرم 

شونه فلزی مخصوص رشک خیلی یهتزه به نظرم

مطمعن میشم

اسم شامپوعه؟؟؟واسه رشک اثر داره؟؟؟خودتون نتجیش رو دیدین تا حالا؟؟؟

سلام عزیزم من هرجیزی بگی استفاده کردم وجواب نداد مثه شامپو پرمترین حنا و.........تا اینکه ازیه نفر اسم محلول دای لیس شنیدم از داروخونه گرفتم زدم سردخترم،رفت که رفت،الهی خیرببینه که بهم معرفی کرد.امیدوارم مشکلت حل بشه اجی،با اینترنت گوشیت سرچ کن محلول دای لیس وبخون که درموردش چی نوشته 

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
وای خدا خیرت بده🥺❤چقدر دلگرمم کردی کوتاه کردن موهام برام یه کابوسه یه بار شامپو زدم لیندالایس ۱ د ...

نگران نباش. اونا هم می رن. ببین رشک اگه بیشتر از یک سانتی متر از پوست سر فاصله داشته باشه مطمئن باش که مرده. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
‌ واقعا چرا هنوز شپش هست اون روزی پزشک اطفال شهرمون اعلام کرد دوتا بچه شپش دار امروز آوردن مطب برای ...

با اینکه علم این همه پیشرفت کرده ولی یه حشره اینجوری زندگی رو مختل میکنه برا ما😭😭😭

کوتاه نکنیا  یه قطره ای هست اسمش قطره ضد شپش معجزه هست هرکسی زده بار اول یا دوم درمان شده از ع ...

کاش اسمشو یادت یود🥺🥺🥺

مال من الان رشک هستااااااا

اینم درمان میکنه یا فقط شپش؟