2777
2789
عنوان

درمان رشک😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 49460 بازدید | 116 پست
واقعاااااا؟؟؟؟یعنی رشک هارو هم برد؟؟؟

بله عزیزم.کامل درمان شد برای دخترم.🌹

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش. اونا هم می رن. ببین رشک اگه بیشتر از یک سانتی متر از پوست سر فاصله داشته باشه مطمئن باش ...

آره باباااااااااااا

بیشر از یه سلنت فاصله داره

وای بچه ها یه چیزی بگم نخندین

اونقدر در مورد شپش و رشک و ...حرف زدیم کل بدنم دارهدمیخاره

فکر میکنم همه جای بدنمو شپش گرفت

آهاااااان ،اوکی،مرسی قشنگم بابت راهنماییت❤

گلم این تجربه ی خودمه . یعنی یادم میاد اولین بار که تو موهای دخترم بود و حشت کردم اینقدر گریه کردم متاسفانه  یا خوشبختانه میدونستم ازکی گرفته طفلی سرشو فقط خارش میزد منم بهش میگفتم باید موهاتو کوتاه کنی گریه میکردمیگفت نه . به مادرم گفتم طبق تجربه ی کس دیگه ما ۵ شب پشت هم سس مایونز خریدیم به موهای دخترم و من زدم بعد باپلاستیک موهامو رو پوشوندیم مثل رنگ مو و بعدش کلاهش شب تاصبح  میخوابیدیم فرداییش حموم بعد از ۵ روز تمام رشکها رو از موهای دخترم درمی‌آوردم جون نداشتند باناخنم رو سرامیک رو رشکها میزدم صدنمیداد تازه موهامون کلی صاف شده بود.البته من همراه با مایونز روغن زیتونم می‌ریختم  

گلم این تجربه ی خودمه . یعنی یادم میاد اولین بار که تو موهای دخترم بود و حشت کردم اینقدر گریه کردم م ...

وای خدا این گرفتاری رو واسه دشمن آدم هم قسمت نکنه

کل شبها شده واسم کابوس

امیدوارم فقط هر چه زودتر کلکشون کنده شه

وگرنه من دق میکنم

همه راهایی که گفتی رو هم امتحان میکنم

خدایاااا یعنی میشه من از شر این رشک ها خلاص شممممممم🥺🥺🥺

وای خدا این گرفتاری رو واسه دشمن آدم هم قسمت نکنه کل شبها شده واسم کابوس امیدوارم فقط هر چه زودتر ...

بله گلم . بخدا من خیلی ترسیده بودم و گریه میکردم . ولی کاملا باسس و روغن زیتون خوب شد. هروز حموم میکردیم و موهامون رو  با شونه کاملا تمیز میکردیم خیلی دوران سختی بود هرروز ملحفه هاو روبالشیهارو میشستم . فرداییش بعد ازحموم دخترمو می‌بردم تو نور خورشید تمام موهاشو چک میکردم طفلی بچم اسیر شده بود ولی باید تحمل میکرد چون دخترم جونش به موهاش بستستست. 

وای خدا این گرفتاری رو واسه دشمن آدم هم قسمت نکنه کل شبها شده واسم کابوس امیدوارم فقط هر چه زودتر ...

نگران نباش عزیزم چندسال بعد به این روز هافکرمیکنی و میبینی زیادم سخت نبود ولی خب یه خورده ترسناکه برای اولین بار وقتی قلق ازبین بردنشون رو یاد گرفتی خیلی برات لذت بخشه  گلم . مطمئنم ازبین میبری

با یه بار رشکا میرن؟؟؟یا مجدد باید تکرار شه؟؟

اگه زیاد هستن، ی روز درمیون بشور، 

به این صورت که، میری حمام، اول باشامپوی خودت، موهات میشوری، بعد خشک میکنی، ی مقدار میزاری سرت کف می کنه، بزار 10 دقیقه بگذره بعد، با شونه مخصوص که همراه شامپو هست، موهات شونه بزن،  تموم که شد با اب خالی دوباره موهات بشور 

اگه شپش نداری، ده روزه میرن

😐🤷🏻‍♀️
آره شونه کار خودمه،میدونی چیه؟من وقتی نگاه میکنم به سفیدی میزنه ولی وقتی میکنم میذارم رو کاغذ دستمال ...

ما معمولا همچین مواقعی پارچه سفید میندازیم

مـاه مــن(مادرم)مـــࢪد💔مـاهت بمــيࢪد آســمان؍💔😔''۽در خواست دوستی ممنوع🚫عر͜ب هہس͜ـ̠ستم؍🌸 َِ💗 َِ☆!)''۽

فقط شونه لیندا لیل 

من کلی شامپو و سس و آبلیمو و هر چی بگی زدم نشد که نشد حتی افکن 

شونه خریدم کشیدم سر دخترم حتی تخم هارو هم می‌کشه بیرون چندین بار که شونه کنی موها پاک پاک میشن هر چیزی بجز شونه فقط حشراتدبالغ رو از بین می‌بره تخم هارو از بین نمیره 

بله گلم . بخدا من خیلی ترسیده بودم و گریه میکردم . ولی کاملا باسس و روغن زیتون خوب شد. هروز حموم میک ...

آره واقعاااا

دو سه روز بود هر شب موهامو چرب میکردم

واقعا موهام اونجوری شیها نمیتونم بخوابم

فقط دیشب چیزی نزدم

الان عذاب وجدان دارم که کاش چرب میکردم

دیگه از خستگی و درموندگی گذشته.هر جور ی که هس باید درمان شه😖