2777
2789
عنوان

درمان رشک😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 49457 بازدید | 116 پست
موهامو خیس شونه کنم یا همینجوری خشک هم میشه؟؟

تو حموم به موهاتون روغن زیتون بزنید بعد شونه کنید که قشنگ صاف و باز بشه بعد با اون شونه از ته مو‌قشنگ شونه کنید هر چی هست می‌کشه بیرون حدود ده دفعه باهاش شونه کنید هر چی هست پاک میشه 

قطره ضد شپش کیمیا بگیر 

معجزه میکنه

منم با دو تا بچه کوچیک گرفتم 

هر کار کردم پاک نشد 

تاید. نفت. شامپو. شونه... 

این قطره رو از سایت باسلام گرفتم چند قطره میریزی سر خودت و خانواده بعدش تمام

نه پاک سازی محیط میخواد نه هیچی 

راحت میشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر بالاخره چی شد؟  به کجا رسوندی درمان را؟

سلام عزیزم

وای خدا رو شکر میکنم که تونستم بالاخره درمان کنم

حدود ۹۸ درصد درمان شدم

من یه مدتی بود سرم شدیدا خارش داشت

ولی نمیدونستم میتونه از شپش باشه

خودمم چند روزی خونه مامانم مهمون بودم

گفتم شاید شامپوی اونا رو سرم سازگاری نداره

در حالی که قبل از اینکه خونشون برم سرم خارش داشت

طوریکه زیر دوش حمام به قدری محکم سرمو میخاروندم ولی فایده نداشت

بالاخره یه شب مصمم شدم و پیگیر که علت این خارش چی میتونه باشه

تو گوگل سرچ کردم و فهمیدم از شپش میتونه باشه

رو سرم دنبال شپش گشتم چیزی پیدا نکردم

جلوی موهامو با دقت که نگاه کردم چند تا رشک دیدم

و مطمعن شدم رفتم یه بار دوش گرفتم و موهام تمیز شد

اومدم آبش رو گرفتم باز جلو اینه نگاه گردم دیدم همچنان رشک هس

چون تجربه ای نداشتم نمیدونستم که رشک ها خیلی سخت ان و به این آسونی نمیرن

فورا رفتم داروخونه و گفتم شامپو ضد شپش میخوام

اونا هم شامپو پرمترون دادن بهم

اومدم خونه و سریع دوش گرفتم و موهامو کاااامل با شامپو آغشته کردم و شستم

فکر کن کل شامپو رو یکباره استفاده کردم و موهامو کامل شستم اینم بگم من موهای بلندی دارم و خیلی سخت بود برام کوتاشون کنم

از حموم که اومدم بیرون نم موهامو گرفتم

سرمو کامل خم کردم به روبرو

به طوریکه کله ام مستقیم با زمین بود

و بُرِس رو از پشت به سمت جلو کشیدم

کاااااملللللل

خیلی سرم میخارید و بخاطر خارشش اونجوری شونه کردم

دیدم شپش ها افتادن زمین😱😱😱

همشون مرده بودن

به غیر از دو سه تاشون که زنده بودن

همین الانم یادم میافته سرم شروع میکنه به خارش

یعنی خیلی وحشت کردم

خیلییییییی

باز همون شب موهامو خشک کردم و سرم رو با ر_و_غ_ن زیتون و _رو_غ_ن نارگیل چرب کردم،با نایلون فریزر پوشوندم و کلاه گذاشتم

صبح بیدار شدم و موهامو شستم

دوباره بعد اینکه خشک کردم سرمو خم کردم و از عقب به جلو شونه کشیدم ولی شپشی دیگه نبود

رسیدم به مرحله رشک

وااای خیلی بده این قسمت....

به شوهرم گفتم بیا یکی یکی تمیز کن

گفت خیلی زیاده و اینجوری نمیشه و  فلان....

باید درمان کنیم

من مجبورا اون شب هم ر_و_غ_ن نارگیل و ر_و_غ_ن نباتی زدم به موهام و فرداش شونه کردم و با شونه دم دار که باریک هستن شونه میکردم و مرتب شونه رو تمیز میکردم و تکرار و تکرار....

ولی فایده خیلی زیادی نداشت

تا اینکه رفتیم داروخونه یه اسپری ضد شپش داد بهم که ر_و_غ_ن_ی بود

گفتن باید به تمام سر بزنی

و کامل موهارو چرب کنین باهاش

بعد اینکه چرب شد با شونه ای که داخل جعبه اش هست شونه کنین

یه چیز جالب من اینجا بگم

همه میگفتن شونه فلزی ها خیلی خوبن

در حالی که اون شونه ها حتی یه رشک هم نتونستن از سر من جدا کنن

بعد اینکه موهامو با اون اسپری ر_و_غنی کردیم

به ترتیب از یه طرف موهامو جدا کردیم و با شونه پلاستیکی دندونه ریزی که داخل جعبه شامپو بود موهامو شونه کردیم و رشک هارو که جدا میکردیم محکم میکوبیدیم به دیوار تا رشک ها بریزن

باید خیلی با حوصله و با دقت این مرحله رو انجام بدین

تا اینکه کل سرم تموم شد

رفتم حموم

اول با یه شامپو معمولی شستم تا چربی هاش بره

بعد آب موهامو چلوندم

بعددددد با شامپو پرمیترون که داروخونه داده بود کااااامل پشت گوش و گردن و همه جای سرم رو شستم

تو این مرحله با اینکه موهام شامپویی بود ولی من اول با برس شونه کردم گره موهام که باز شد با شونه فلزی هییی شونه میکردم و میگرفتم زیر آب

تا اینکه کل موهامو که شامپویی بود رو شونه کردم

بعد زیر آب شستم

بعدش که کامل و تمیز شستم

نرم کننده لطیفه رو به کل موهام زدم

و با شونه پلاستیکی دندونه ریز داخل جعبه ی شامپو کل موهامو شونه کشیدم و بعدش شستم و زیر آب هم باز شونه میکردم

یه نکته بکم که هر روز هم موهامو سشوار میکشیدم و اتو مو

فردای اون روز داخل اون ظرف اسپری ضد شپش که خالی شده بود سرکه ریختم و به کل موهام زدم

بعدش شونه کردم

گذاشتم نیم ساعت موند

بعدش رفتم حموم اول سرکه رو از موهام شستم بعد شامپو معمولی زدم بعد شامپو پرمترون بعدشم نرم کننده و باز شونه کردن

اومدم بیرون موهامو شوهرم سشوار میکشید در کمال ناباوری رشکی ندید

فرداش که کلییییی با دقت نگاه کرد دو سه تا رشک دید که اونم دستشو میبرد که بکنتشون میگفت خیلی راحت کنده نیشه و مثل روزای اول کع خیلی جسبندگی  داشتن دیگه نیس

اینم بگم من این چند روز روزها جارو نیکشیدم تو خونه

لباسامو داخل لباسشویی با دمای بالای ۶۰ میذاشتم

کاور مبل اینارو زود زود شستم

ملافه ها رو هر روز شستم

رو بالشم حوله مینداختم.خلاصه که الان خدا رو هزار مرتبه شکر حل شده

امروز شوهرم نگاه میکرد فقط دو سه تا رشک دید اونم با دستش برداشت خیلیم راحت به دستش میومد

خواستم کل تجرمو یه جا بگم که اگه کسی خدایی نکرده مثل من دچار این کوفتی ها شد شاید تجربه ی من به دردش بخوره

سلام عزیزم وای خدا رو شکر میکنم که تونستم بالاخره درمان کنم حدود ۹۸ درصد درمان شدم من یه مدتی بود ...

مرسی عزیزم از توضیحات کاملت

فقط در صورت امکان عکس اون اسپری را بذار یا اسمشو بگو

Any body can dance 😉😉😉

وای نگو داق دلم تازه شد من سس مایونز زدم سرکه و اسفند زدم شوما زدم قطره زدم حتی  سه سال پیش دومیلیون خرج داروهای گرون واسه شپش سر دخترام و خودم کردم دریغ از تاثیر خیلی نا امید بودم تا اینکه دنبال درمان بودم تو نینی سایت  دیدم   تو نینی سایت شماره یه دکتر همدانی گداشته بودن و خیلی دعا کرده بودن باتوکل بر خدا زنگ زدم پودر مخصوص شپش رو برام فرستاد و فقط با یکبار مصرف از شر شپش خلاص شدم هر وقت یادم میوفته دعاشون میکنم خیلی هم ارزون بود۲۰ هزار  

شما هم اصلا نگران نباشید دارو رو بکیر دقیق طبق دستور بزنید خوب که شدین منم دعا کنید این شمارشونه

۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲

رشک ها خودشون میمیرن ولی تخم هاش خیلی سخت از بین میره و در مقابل انواع موادی که استفاده میشه مقاوم میشن خدارو شکر ما درگیرش بودیم ولی بایه محلول که  از یه سایت خریدم با یه بار استفاده ازش کاملا رفع شد تخم هاشم از بین رفت 

رشک ها خودشون میمیرن ولی تخم هاش خیلی سخت از بین میره و در مقابل انواع موادی که استفاده میشه مقاوم م ...

میشه سایتو بدی گلم

آنلاین شاپ دارم 😍 باقیمت مفت  لینک خواستی بفرما .    خوشگل بودن خوبه ولی خوب بودن خوشگلتره :)

بابا بیخودی خودتونو خسته کردی  یه چند نفرو در حدی بودن که شپشا تو سرشون پارتی گرفته بودن  موها تا کمر زیر باسن اینطورا نه موهاشون یه سانت کوتاه کردن نه چیزی همه ایناییم که همه نوشتنو امتحان کرده بودن .فقققققققط با نرم کننده میره ولاغیر! ببین یعنی  نه تنها شپش سر میخوره میوافته حتی رشکایی که سفت چسبیده کف سرم سر میخوره میریزه فقط کافیه که حجم نرم کننده رو خیلی زیاد بریزی رو سر و همونجا یساعت نیم ساعت با این شونه معمولی دندونه ایا شونه کنی حتی دستم بزنی از بلند ترین موهام سر میخورن تختمکاش میوفتن فقط مهم اون شونه زدنس هیچییییی هیچییییی دیگه تو سر نمیمونه! در نهایت شک داشتی یبار دیگم اینکارو انجام میدی ولی من رو چندین نفر اینجوری با موهای خیلی بلند با همون یبار انجام دادن جواب گرفتن