2777
2789
عنوان

درمان رشک😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 49476 بازدید | 116 پست
اشکال نداره گلممممم...اگه مطمعنی ج میده حتما بم بگووو تصمیم گرفتم روزانه مولتی ویتامین و ...بخورم ...

دختر من پارسال  گرفته بود، موهاش هم پر رشک شده بود 

کلی کوتاه کرد مواد زدم هیچ کدوم جواب نبود

بعد دکتر پوست اینو معرفی کرد، تا دو هفته اول، چون شپش هم داشت، ی روز در میون میزدم، بعد دو روز در میون شد 

الان خداروشکر راحت شدم 

ولی پوست مو رو خشک می کنه باید بعدش به موهات برسی

😐🤷🏻‍♀️
رو سر دختر خانومت اثر کرد؟؟رشک ها رو نابود کرد؟؟؟راستی من الان یکیشو با ناخنام فشار دادم ولی خشکه... ...

اره دیگه جفتمون درمان شدیم یه باره

باید بذاری روی ناخن شصتت، با نوک ناخن دیگرت یا با ناخن شصت دیگرت فشارش بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرمترین 1 درصد

من پریروز لیندالایس ۱ درصد زدم به موهام

با اینکه نوشته بود زنان شیرده منع مصرف داره

ولی خیلی وحشت داشتم دیگه ریسک کردم

قشنگگگگگ شپش ها رو محو کرد.‌..

این چطوره گلم؟؟منع مصرف داره؟؟؟رشک ها رم گفتی نابود میکنه؟؟؟

من پریروز لیندالایس ۱ درصد زدم به موهام با اینکه نوشته بود زنان شیرده منع مصرف داره ولی خیلی وحشت ...

بله این منع مصرف داره ولی چه میشه کرد، رشک دوباره شپش میشه 

بله این تنها شامپویی بود که رشک ها رو از بین برد، و برگشت هم نداشتن 

😐🤷🏻‍♀️
داروی ضد شپش بگیر با سرکه باید قاطیش کنی. عطاریا دارن.موهاتو کوتاه نکن اول تمام تلاشتو بکن فکرنکنم ن ...

سرکه رو امتحان نکردم

الان سه روزه که فهمیدم..۵_۶بار موهامو شستم شایدم بیشتر

خدا کنه که رفع بشه

عزیزم من گرفتم شپش .همیشه ناراحتم چون خیلی سختی کشیدم بخاطر اینکه نمیخاستم موهامو کوتاه کنم .الان می ...

🥺🥺🥺🥺🥺🥺آخه چقدر باس کوتاه کنم؟؟؟

اینجوری باید قشنگ پسرانه ای بزنم و دو سانت بمونه😫😫😫

همه میدونن من عاشق موهامم

به حدا روانی میشم😭

سلام عزیزم تا رشک ها کاملا جدا نشن هی دوباره شپش میشن این راهی که میگم ۱۰۰‎٪ جواب میده  بر ...

چشم گلم حتمااا

فقط یه سوال

روغن زیتون چقدر رو سرم بمونه

چند ساعت کافیه یا شب تا صبح باس بمونه؟؟

آره گلم منم همین فکر رو میکنم موهامم خیلی بلنده....حیفم میاد..‌چندین ساله دست به موهام نزدم درسته ...

ببین اصلا سخت نیست. کامنت ها رو نخوندم. برای همین نمی دونم چه کارایی انجام دادی. من تجربه شو برای موهای خیلی بلند و فرفری یه دختر بچه دارم. برای همین گفتم اصلا لازم نیست کوتاه کنی. 

خیلی هم زیاد بودن. شامپوشو از داروخانه گرفتیم و دو بار(با فاصله) زدیم. شپشا مردن. بعد هم لایه لایه اتوی مو کشیدیم. تختخواب و برای احتیاط همه جا رو هم جارو برقی کشیدیم.همونجا حل شد! اصلا نگران نباش. قبلا سخت بود. الان شامپوها خوبن. اتوی مو هم خیلی کمک می کنه. 

بعد از اتو رشک ها می میرن ولی هنوز روی مو هستن و کم کم جدا می شن. تو اون مرحله هم بردیم پیش دکتر مو که گفت رشکا مردن و خشک شدن. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
چشم گلم حتمااا فقط یه سوال روغن زیتون چقدر رو سرم بمونه چند ساعت کافیه یا شب تا صبح باس بمونه؟؟

روغن زیتونو فقط شونه زدنی بزن که خیس و سر بشه شونه کردی نیم سلعت برو بشورر لازم نیس بمونه

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
عزیزم موهای بلند پروسه طولانی میشه و دائم باید یکی باشه موهاتو بگرده بهتره کوتاه کنی و دوتا محلول د ...

آره به اینم فکر کردم

اولین کار شونه میخرم

رنگ میکنم

و روغن زیتون

دختر من پارسال  گرفته بود، موهاش هم پر رشک شده بود  کلی کوتاه کرد مواد زدم هیچ کدوم جواب ...

در کل بعد از نابود کردن این کوفتیا باید به موهام برسم

چون هر بلایی سرشون آوردم بخاطر رشک ها

حاضرم رشک ها برن همه چیزو بهدجدن میخرم