2777
2789
عنوان

درمان رشک😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 49481 بازدید | 116 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من گرفتم شپش .همیشه ناراحتم چون خیلی سختی کشیدم بخاطر اینکه نمیخاستم موهامو کوتاه کنم .الان میگم چقدر خر بودم ک اینهمه سختی روب جون می‌خریدم و شونه میکردم با سرکه میشستم و ....بخاطر اینکه کوتاه نکنم .کوتاه کنی سر چند روز خوب شدی 

تاخدا رو دارم غم ندارم .خداجون شکرت 

سلام عزیزم تا رشک ها کاملا جدا نشن هی دوباره شپش میشن

این راهی که میگم ۱۰۰‎٪ جواب میده 

برو داروخانه بگو شانه فلزی مخصوص شپش میخوام 

بعد هرروز موهارو روغن زیتون بزن با اون شونه شونه کن موهاتو نیم ساعت اینا 

همه تخمارو در میاره از سرت 

بعدشم لحاف تشک ملحفه روبالشتی رو با ابجوش بشور یا سم بزنید

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂
فقط اینو بدون خواستی نفت بزنی از چشمات مراقب باش، من از سر استیصال به سر دخترمم زدم نگرانی نداره، زو ...

رو سر دختر خانومت اثر کرد؟؟رشک ها رو نابود کرد؟؟؟راستی من الان یکیشو با ناخنام فشار دادم ولی خشکه....نمیترکه که صدا بده

سلام عزیزم تا رشک ها کاملا جدا نشن هی دوباره شپش میشن این راهی که میگم ۱۰۰‎٪ جواب میده  بر ...

درمان شدی واسه برادرم صلوات بفرست

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

عزیزم موهای بلند پروسه طولانی میشه و دائم باید یکی باشه موهاتو بگرده

بهتره کوتاه کنی و دوتا محلول دای لیس بگیر هفته ای یکبار بزن ،هر روز هم دوش بگیر و سشوار بگیر

اگر نمی‌خوای آرایشگاه بری ،رنگ بخر خودت موهاتو رنگ کن حتما نباید دکلره کنی،رنگ تنها هم خیلی خوبه

ی شامپو هست، قیمتش هم خیلی کمه  ولی کارش عالیه حتی رشک از بین میبره  منتها موی سرت خشک ...

اشکال نداره گلممممم...اگه مطمعنی ج میده حتما بم بگووو

تصمیم گرفتم روزانه مولتی ویتامین و ...بخورم

بلکه موهام از بین نرن

چون کلی نرم کننده زدمو و اتو و....

موهاتو اصلا کوتاه نکن. درمانش حرارت بالای شصت درجه اس که می شه همون اتوی مو. قدیما کوتاه می کردن چون ...

آره گلم

منم همین فکر رو میکنم

موهامم خیلی بلنده....حیفم میاد..‌چندین ساله دست به موهام نزدم

درسته موخوره داشت ولی خب خیلی یهشون میرسم🥺🥺🥺

این چند روز به خدا نمیتونم یه دل سیر نوزادم رو بغل بگیرم

اونم هی بهونه میگیره😫