2777
2789
عنوان

دستم شکسته خجالت میکشم برم سرکار

417 بازدید | 27 پست

درحال حاظر به دلیل اینکه داداشم سرم داد زد و از پله افتادم دستم شکست خجالت میکشم برم سرکار 

امروز باید میرفتم برای عکاسی سریال با یه دست عکس گرفتم پوستم کنده شد 

همکارم میپرسه چی شده چی بگم بگم داداشم کرده 

منو نامزدم همکاریم همش میگه چی شده خب چی بگم 

عموم و  پسر عموم و نامزدم  برای اکران خصوصی فیلم اومدن زنگ زدن گفتن باید برای عکاسی برم منم مجبور شدم رفتم ولی جوابشونو چی بدم اگر بگم داداشم کرده که ابروم میره 

از پس فردا هم باید برم برای فیلم کوتاه که قراره بسازم کارگردانشم و بدبختی داره میریزه تمومی نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو اومدم از پله برم پایین افتادم وزنم افتاد رو دستم شکست همین

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

از پله افتادی بگو از پله دیگه 

خدایا کاش دغدغه های منم این بود که با دستم چطوری برم سر کار

همیشه این دیالوگ لیلا حاتمی توی ذهنم تکرار میشه:👀یه کاری واسه من بکن...چمیدونم! مثلا ساعتتو دربیار بذار روی میز بگو واسه تو کردم.🤛بیا یه کاری کن که فقط واسه من باشه! مثلا روز کاریت بیا اینجا بگو اومدم تورو ببینم. سر راهت گل دیدی عکس بگیر بگو یاد تو افتادم، یه جا شعر شاعر مورد علاقمو دیدی بفرست واسم، ولی دروغی نباش...!🌿یعنی دیدی هیچکاری نیست که دلت بخواد بخاطر من انجامش بدی منو حذف کن از زندگیت.🚶‍♀️👐