2777
2789
عنوان

گناه من چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 35 پست

دوران بارداری خودش به اندازه کافی آدمو نسبت به همه چی حساس میکنه، حالا این رفتارهای همسرتون هم باعث شده بیشتر حساس بشید 

نادیده گرفتن محبت نکردن و احساس نیاز به توجه همسرتون چیزی رو درست نمیکنه 

فقط این احساس نیاز رو عمیق تر می‌کنه 

تنها باید بهش پاسخ داده بشه 

پس حتما باهاش حرف بزنید و بهشون شرایطتون رو بگید 

انشالله که جواب میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نیومدم اینجا به چراهای شما جواب بدم من اومدم دردو دل کنم فقط 

مردا اکثرا همینن 

بی خیال

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود
گناهتو نمیدونم اجتمالا همون گناه منه ! ۳۰سالمه و شرایط ازرواج ندارم دلم یه اغوش پرمهر میخاد 

مورد مناسب نبوده یعنی؟

هرگز انسانی نمی‌میرد مگر اینکه به آنچه دیگری را سرزنش کرده،آزموده شود

در بعضی جاها به بچه شیطون میگن فضول منظور استاتر بچه شیطونی زیاد میکنه

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
چقدر کامنتاتون چرته حالا به جای کنجکاو گفته فضول دیگه چرا انقدر به یه کلمه گیر میدید؟

. همیشه یه عده هستن گیر بدن به یه چیز فرعی به استارتر  . اکثرا هم کم سواد یا کم سن هستن . وگرنه کسی که شعور و تحصیلات داشته باشه متوجه میشه استارتر تو چه شرایطیه و الکی بحثو به حاشیه نمیبره

مردا اکثرا در ابراز محبت مشکل دارن. باید قطره چکونی ازشون بکشی

دقیقا یاد بارداری خودم افتادم که خواب بود بغلشو باز میکردمو سرمو میزاشتم رو دستش میخوابیدم .یا قانون گذاشتیم هروقت از سرکار میاد ومیره حتما بوسه باشه...یکم الان بهتر انگار محبت کردن واسش عادت شده. دیگه چاره چیه خواهر