واقعا انگار با خودت درگیری بنده ی خدا 🤣🤣خدا شفات بده برو سر منقلت بقیه ی موادتو بکش ...یه بار میگی عمل نمیکنن یه بار میگی عمل میکنن به خودشون مربوطه و نشونه ی پیشرفت کشورشون توی یه صنعته 😆😆😁😁با خودت چند چندی ؟
آخه برای چی من باید نگران یا درگیر عمل کردن یا نکردن کره ای ها باشم ؟خل و چلی یا خودتو میزنی به خل و چلی ؟
اتفاقا محض اطلاعت باید بگم پزشکای ایرانی تو جراحی زیبایی جزو باسوادترین ها هستن و از کشورهای دیگه کلی مراجعه کننده دارن بهتره یه سر بری کلینیک های زیبایی ببینی چقدر مشتری خارجی دارن ...حالا اینکه بعضیا زیاده روی میکنن دیگه سلیقه ی خودشونه
عزیزم فکر کنم کلا هیچ اطلاعی در مورد چیزی نداری فقط یه حرفی میزنی و یه چرتی میپرونی
اگر انگلیسی بلدی یه مستند تو یوتیوب هست دانلود کن ببین درمورد آمار عملهای جراحی تو کشورهای مختلف هست
الان شما خودت کره ای هست ؟پدر و مادرت کره ای هستن که بهت برخورده ؟خودشون مشکل ندارن و راحت عمل و تزریق میکنن تو چرا اینقد بهت فشار اومده و در حال ترکیدنی ؟اصلا مگه عمل و تزریق بده ؟
الان میشه اسم اون چندتا دختر خوشکل که مدارک پزشکیش به شما نشون داده به منم بگی ؟
اصلا مگه عمل و تزریق تو مدارک پزشکی آدم مینویسن که کسی نشون بده ؟
فکر کنم کلا هیچی نمیدونی از کل دنیا عقبی فقط اومدی یه چرت و پرت بگی و بری 🤣🤣🤣🤣برو بشین سر بساطتت چرت و پرت نگو
هر چی هم حرف بزنی من دیگه پیغامت نمیخونم که جوابت بدم