2777
2789
عنوان

چرا انقدر از کره ای ها بدتون میاد؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 4142 بازدید | 86 پست
برزیل رفتی شما؟ من باسن منظورم نبود  کلا هیکلاشون رو فرمه گوشتشون سفته

بله رفتم. والا منم همین فکر رو میکردم . در این حد که یه بار قرار بود برم ساحل همه همکارا به شوخی میگفتن براشون فیلم بفرستم. و البته تصاویری که براشون ارسال شد باعث نامیدی شدیدی شده بود. 

طبق چیزی که من توی چند شهرشون دیدم نرخ چاقی بالایی دارن . چه خانوم ها چه اقایون . ولی در مورد سفت بودن گوشتشون درست میگین . مثل یه توده ی سفت و محکم هستن . و یه چیز جالب اینکه  صرف نظر از هیکلشون  به راحتی و خیلییی زیاد لباس های خیلییییییی کوتاه نیم تنه یا بیکینی میپوشن 

عزیزم به نظرات احمقانه بقیه اهمیت نده هر ملیت و نژادی زیباست مگه میشه خلقت خدا زشت باشه؟تو بی نهایت زیبایی اینو بدون 

Intj,ARMY💜   فمینیست و ضد نژادپرستی‌ ، عاشق حیوانات     you my tear,   you my ,you my fear 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط دلم از حرف یکی شکست که اون روز بهم گفت تو افغانی یا انسان🥺😭😭😭

عزیزم اون خودش از حیوان پست تر بوده ملیت که معیار برتری نیست افغانستان،  کره ، چین،  آفریقا،  اروپا همه مردمشون قشنگن  درضمن زیبایی ذاتی هم مهمه اون که اینو گفته از انسان‌بودن بودن فقط جسمشوداشته لعنت به ادمای نژاد پرست

Intj,ARMY💜   فمینیست و ضد نژادپرستی‌ ، عاشق حیوانات     you my tear,   you my ,you my fear 
خب شما واضح صحبت نکردید ،فقط گفتید اگه از نزدیک ببینید نظرتون عوض میشه. منم برداشتم این بود که منظور ...

خوب واضح دیگه وقتی میگم از نزدیک ببینید مشخصه دیدم که میگم عزیزم

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

خب شما واضح صحبت نکردید ،فقط گفتید اگه از نزدیک ببینید نظرتون عوض میشه. منم برداشتم این بود که منظور ...

ولی بازم نظر من کل ملت کرده و ژاپن نیست.شاید اون‌تعداد که من دیدم اینجوری بودن.کلا صورت کره ایا ظریف تره به نظرم.بعد اقوام پدرم هم‌ دوست ژاپنی داشت اونم همینجوری بود.پوستشون حالت زمختی داشت.انگار کلفت تر از پوست ما.بازم اینا برداشت منه.شاید یکی مسافرت کرده باشه یا ساکن یکی از این دو‌کشور باشه نظرش بهتره

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

مگه تو کره ای هستی که بهت برخورده ؟😆😆😆اصلا کی کار داره به کره ای ها ؟بعدم دقیقا درست گفتن آمار عم ...

چرا چرت میگی بعضی ها ذاتن خوشگلن نمیدونم چرا هرچی خوشگله فور میکنید عمله واقعا طرز فکر مسخداه ای داری خیلی خودمون کم زن و مرد دماغ عملی و گونه ژل زده تو کشورمون نداریم  حداقل اونها خوبن نه مثل مردم ما با عمل های ریدشون

دختر. خورشیدم... با افتخار

چرا چرت میگی بعضی ها ذاتن خوشگلن نمیدونم چرا هرچی خوشگله فور میکنید عمله واقعا طرز فکر مسخداه ای دار ...

عزیزم بهتره قبل حرف زدن و توهین کردن یه  تحقیق بکنی درمورد عمل‌ها و تزریق های خیلی زیاد زیبایی تو کره ی جنوبی حتی دولت بهشون وام میده ..هم کره هم آرژانتین و برزیل و کرواسی 

منم نگفتم زشت هستن فقط گفتم عمل جراحی تو کره جزو فرهنگشون هست جوری که اگر عمل زیبایی نداشته باشن خیلی تو اجتماع و محیط کار پذیرفته نمیشن 

ولی عمل‌ها و تزریق هاشون نچرال هست بخاطر همین همه فکر میکنن از اول همینطوری بودن 

حرفای شما قبل تحقیق کردن بشدت مسخره و چرت و خنده داره

عزیزم بهتره قبل حرف زدن و توهین کردن یه تحقیق بکنی درمورد عمل‌ها و تزریق های خیلی زیاد زیبایی تو کر ...

شما نگران نباش که مردم عمل میکنند یانه بعدشم این نشون دهنده پیشرفت کشور تو ی صنعته نه مثل دکترای ایران که بجا درست کردن صورت داغون ترش میکنند بعدشم به شما ربطی نداره که عمل میکنند و تو فرهنگشون هست شاید دوست دادن قرار نیست شماهه نظر بدی کی گفته پذیرفته نمیشن انقدر دختر خوشگل و نچرال توشون هست که حتا مدارک پزشکیشونم نشون دادن که انسان هایی مثل شما فاز نگیرین عمله

دختر. خورشیدم... با افتخار

شما نگران نباش که مردم عمل میکنند یانه بعدشم این نشون دهنده پیشرفت کشور تو ی صنعته نه مثل دکترای ایر ...

واقعا انگار با خودت درگیری بنده ی خدا 🤣🤣خدا شفات بده برو سر منقلت بقیه ی موادتو بکش ...یه بار میگی عمل نمیکنن یه بار میگی عمل میکنن به خودشون مربوطه و نشونه ی پیشرفت کشورشون توی یه صنعته 😆😆😁😁با خودت چند چندی ؟

آخه برای چی من باید نگران یا درگیر عمل کردن یا نکردن کره ای ها باشم ؟خل و چلی یا خودتو میزنی به خل و چلی ؟

اتفاقا محض اطلاعت باید بگم پزشکای ایرانی تو جراحی زیبایی جزو باسوادترین ها هستن و از کشورهای دیگه کلی مراجعه کننده دارن بهتره یه سر بری کلینیک های زیبایی ببینی چقدر مشتری خارجی دارن  ...حالا اینکه بعضیا زیاده روی میکنن دیگه سلیقه ی خودشونه 

عزیزم فکر کنم کلا هیچ اطلاعی در مورد چیزی نداری فقط یه حرفی میزنی و یه چرتی میپرونی 

اگر انگلیسی بلدی یه مستند تو یوتیوب هست دانلود کن ببین درمورد آمار عملهای جراحی تو کشورهای مختلف هست 

الان شما خودت کره ای هست ؟پدر و مادرت کره ای هستن که بهت برخورده ؟خودشون مشکل ندارن و راحت عمل و تزریق میکنن تو چرا اینقد بهت فشار اومده و در حال ترکیدنی  ؟اصلا مگه عمل و تزریق بده ؟

الان میشه اسم اون چندتا دختر خوشکل که مدارک پزشکیش به شما نشون داده به منم بگی ؟

اصلا مگه عمل و تزریق تو مدارک پزشکی آدم مینویسن که کسی نشون بده  ؟

فکر کنم کلا هیچی نمیدونی از کل دنیا عقبی فقط اومدی یه چرت و پرت بگی و بری 🤣🤣🤣🤣برو بشین سر بساطتت چرت و پرت نگو 

هر چی هم حرف بزنی من دیگه پیغامت نمی‌خونم که جوابت بدم 

واقعا انگار با خودت درگیری بنده ی خدا 🤣🤣خدا شفات بده برو سر منقلت بقیه ی موادتو بکش ...یه بار میگی ...

پزشکای ایرانی در این حد خوبن که عربا برای کارای زیبایی پزشکی میان ایران

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

پزشکای ایرانی در این حد خوبن که عربا برای کارای زیبایی پزشکی میان ایران

میان دماغشون عمل میکنن 

عمل پیکر تراشی و مو کاشتن

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن