2777
2789
عنوان

چرا انقدر از کره ای ها بدتون میاد؟؟!

4139 بازدید | 86 پست

من زندگی آرومی داشتم تا وقتی که یکم بزرگتر شدم متوجه حرف مردم شدم میگفتن تو شبیه کره ای هایی تو اصلا ایرانی هستی یا خارجی تو افغانی یا انسان تو چینی هستی واقعیتشو بخواین دلم شکست من از کره ای ها خیلی خوشم میومد همیشه میگفتم خوشگلن ولی وقتی این حرف ها رو شنیدم واقعا دلم شکست مواظب حرفاتون باشد لطفا🙏🏻

امروز یه تایپیک رو تو گوگل سرچ کردم در مورد کره ای ها یکی تایپیک زده بوم چند وقت پیش که کره ای ها چرا انقدر خوشگلن؟؟! بعد همه زیرش نوشته بودن که بخواطر جراحی پلاستیکیشون و مراقبت پوستشون وگرنه همشون زشتن فکشون و عمل کردن لیزر گذاشتن که پوستشون سفید شده وگرنه زرد پوستن...وقتی اینارو خوندم گفتم بیام تایپیک بزنم همشون عمل نکردن و خوشگلن مگه مشکل زرد پوست بودن چیه؟؟! خود ایرانی ها که بیشتریشون گندمی و زرد پوستن😮😮من یه دختر 15 سالم که با این حرف ها قلبم شکست من نه فکم و عمل کردم نه زشتم و نه چیزهای دیگه خدا منو اینجوری آفریده این شمایید که باید خودتون رو عوض کنید نه من

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

من عاشق کره ای ها هستم 😍😍😍

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به افغانی و چینی ها کاری ندارم .ولی کسی از کره بد نمیگه همه عاشقشون هستن .

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

ایرانیا اتفاقا عاشق کره ایا هستن و خب واقعیتش بازیگراشون اکثرا عملای سنگینی دارن 

ولی بعد عملشون نازن

در قضاوت و داوری در مورد دیگران                                  عامه مردم ، بی آنکه مزدی بگیرند                                     اضافه کاری میکنند...!👋                                                 اسم 🌛آیسان🌜 رو خیلی میدوستم☹                               اصلا اسمم آیسانه حرفم نباشه😁 👩‍🦯 

عزیزم کره ای ها هم زشت نیستن.

و به نظر خودم شخصا ایرانی هایی که یکم چشماشون بادمیه و حتی افغان ها خیلی خیلی خیلی از کره ای ها و شرق آسیایی ها خوشگل ترن خیلی

اینایی که ما تو تلویزیون و رسانه می بینیم خب بازیگر و مجری و خوانندن باید خوشگل باشن ،حالا با عمل و آرایش یا بدون عمل و با آرایش.  اونم کره که انقدر روی زیبایی مانور می دن

ولی به نظر من ایرانی های چشم بادمی خیلی خوشگل تر و ناز تر از شرق آسیایی ها هستن

اتفاقا من خیلی میبینم نوجوان های الان خیلی خواننده و فیلم هاشون رو غذاهاشون رو پیگیری دنبال میکنن و دوست دارن

من خودم بی تفاوتم

چهره هم سلیقه هست 

به نظرم خانم های برزیلی خیلی خوبن🥰انداماشون فوق العادس

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

مگه تو کره ای هستی که بهت برخورده ؟😆😆😆

اصلا کی کار داره به کره ای ها ؟

بعدم دقیقا درست گفتن آمار عمل جراحی زیبایی توی کره بشدت بالاست یه مستند درموردش دیدم واقعا تعجب کردم 

از همون سن کم ۱۴_۱۵ سالگی باید جراحی زیبایی کنن و نقص صورتهاشون برطرف بشه وگرنه کسی اونها رو توی جمع هاشون راه نمی‌ده و طرد میشن از طرف اجتماع