2777
2789
عنوان

شلختگی

371 بازدید | 20 پست

بچه ها چکار کنم که خونه ام شلخته نباشه  همش به هم میریزه  حتی گاهی تو لباس‌ پوشیدن شلختم 

هر کار میکنم خونم نظم نمیگیره مثلا کل خونه رو برق ميندازم میگم دیگه وسایل رو بذارم سر جاش تند تند 

اما دوباره بمب میترکه  بچه هامم زیاد ریخت و پاش میکنن

این کاربری دست دو نفر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو منی یا من توام؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

جمله آخرت جواب سوالت بود ،بچه ها !!

خونه ای که بچه داره رنگ نظم ومرتب بودن همیشگی رو نمیبنه،دو ساعت خوبه یه ساعت بازار شام 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

قدم اول ،لوازم اضافه رو از منزلت حذف کن ،لباسایی که نمیپوشید حذف کن،اسباب بازی و پلاستیکای اضافی حذف خودت متوجه تأثیرش میشی

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
جمله آخرت جواب سوالت بود ،بچه ها !! خونه ای که بچه داره رنگ نظم ومرتب بودن همیشگی رو نمیبنه،دو ساعت ...

آخه خودمم هستم بچه هام نباشن هی بهم ریختم 

میدونی تو هی هرروزم تمیز کنی فایده نداره چون بچه هات شلوغن یکم باید بهشون درس بدی ک اونا خودشون مرتب ...

دقیقا من الان چند وقتیه به پسرام میگم تمیز کنید حتی سفره رو هم سپردم دست بچها 

از الان یاد بگیرن خیلی بهتره

میدونی تو هی هرروزم تمیز کنی فایده نداره چون بچه هات شلوغن یکم باید بهشون درس بدی ک اونا خودشون مرتب ...

وای دخترم که فرق پذیرایی و اتاق رو نمیدونه همه اسباب بازی هاشو میاره تو حال

آخه خودمم هستم بچه هام نباشن هی بهم ریختم 

خب اگر هرچیو برمیداری بزاری سرجاش اینطور نمیشه

همیشه قبل خواب یا نشستن یا استراحت ،قرار بزار ده تا وسیله رو بزاری سرجاش بعد بشینی 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

منم اینجوری بودم در حدی که همه منو یه آدم بی نظم و کثیف میدونستن حتی وقتی بچه نداشتم دل ب کار خونه نمی‌دادم ولی الان چند ماهه دیگه نمیزارم خونم اونجوری بشه درسته الان بچم بهم میریزه ولی هی جمع میکنم تمیز میکنم اینجوری خودمم آرامش دارم یه نفر در میزد از استرس میمردم

منم اینجوری بودم در حدی که همه منو یه آدم بی نظم و کثیف میدونستن حتی وقتی بچه نداشتم دل ب کار خونه ن ...

دقیقا من دیروز مادرم قرار بود باهام تا ی جایی بیاد و بعدش بیاد خونمون چون خونم بهم ریخته بود دست به سرش کردم