2777
2789
عنوان

شلختگی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 20 پست
دقیقا من الان چند وقتیه به پسرام میگم تمیز کنید حتی سفره رو هم سپردم دست بچها  از الان یاد بگی ...

عزیزم کار خونه ب پسر بچه زیاد نگو  

مثلا یاد بده کارای خودشونو کنن موهاشونو شونه کنن حموم برن رخت چرکارو بندازن ماشین لباسشویی. ظرف ناهار یا شامشونو ببرن پای سینک . لیوانی ک توش آب خوردنو آب بزنن.

لباسای کمد رو خودشون مرتب کنن . و هرکس اتاقشو مرتب کنه و از این قبیل کارهای خونه رو زیاد ب بچه نسپارید . 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا من دیروز مادرم قرار بود باهام تا ی جایی بیاد و بعدش بیاد خونمون چون خونم بهم ریخته بود دست به ...

سعی کن همیشه تمیز باشه خونه میبینی چقدر آرامش داری 

منم دلم نمی‌خواست قبلا اینجوری بودم الان نه شاید خیییلی تمیز نباشه خونم ولی معقوله در حدی ک مهمون بیاد خجالت نکشم

سلام .از خونه ای که بچه توش هست انتظار زیادی نداشته باش .

ولی میگی قبلش هم اینجور بودی برای من تجربه ست وسیله اضافی هرچی داریییییی بریز دور یا بده نیازمند هیچ وسیله ی اضافی نداشته باش 

بستگی داره خونتون چه مدلی باشه کمددیواری و کابینتت زیاد باشه راحت میتونی همیشه مرتب باشی اگه کمه فقط چیز اضافه نکه ندار .هرکاری و به موقع انجام بده 

درمورد خودتم به موهات و پوست و ناخون و دندونات مرتب برس .لباساتو همیشه اتوکرده و مرتب آویزون تو کمد باشه که سریع تر اماده بشی