بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چینی ایرانی ب نظرم اصلا مناسب مهمونی نیست خیلی سنگینه ظاهر اولش خیلی شیکه ولی ب مرور هم لب پر میشه قبلنا ب مرور لکه میگرفتند ولی چینی الان رو نمیدونم دوستانی ک استفاده کردن زیاد نظر بدن
برای استفاده تولدت ۶ نفره چینی خوشکل بگیر یکی دو تا سرویس
اره اخه این دیس معمولی دیس ته چین کاسه سوپ ظرف سوپ در دار چای خوری قهوه خوری اینارم داشت توش...
اها.من مشکلم بیشتر روی ظرف پذیرایی هست مثلا توی ۱۸ نفره سه تا دیس هست .خب سه تا دیس چی میگه اخه.نمیخوام مثلا دیس های مدل دیگه رو هم وارد سفره کنم.بدم میاد از چند تیکه گی .شما سرویس قاشق چنگال هم گرفتی؟
خب آرکوپالی ک من گرفتم ویکتوریاست شاید ب نظرت قدیمی شده باشه ولی هنوز هم ترند بازار هست و جهاز های خیلی باکلاس هم رفتم همین رو دادن اصلا قدیمی نمیشه ولی مدل جدیدتر هم بخوای اگ تو بازار شوش بری میتونی پیدا کنی
برا مهمونی هم میخوای بگیری میتونی همه تکه هاش رو نگیری اگه آرکوپال فرانسه میخوای چون گرونه اونایی ک برا مهمونی لازمه بگیر مثلا من چون کاسه آرکوپال رو زیاد دوست ندارم و ب نظرم برا مهمونی زیاد استفاده نمیشه نگرفتم پارچ و لیوان و بشقاب گود و تخت و کاسه بزرگ و دیس و اینا بیشتر لازمه
منم عاشقم 6 نفره 3800 پرسیدم تو شوش هفته پیش لعنتی گرونه
آره الان خیلی گرون شده ولی چینی ایرانی هم حسابش میکنی گرونه ب صرفه با همین ویکتوریاست میتونی همه شو نگیری ارزون تر در بیاد من فنجانهای طرح خود آرکوپال رو اصلا دوست ندارم پارچ و لیوان شیشه ایش رو گرفتم بشقاب تخت و گود و میوه خوری و کاسه بزرگش کاربردی تره