2777
2789
بستگی به جمع های خانوادگیتون داره خب ما معمولا 6 دم دستی 12 چینی گرون قیمت لاگچری برای مهمونای خا ...

ما جمع بشیم ۲۵ ۲۶ نفر میشیم کمترین جمع مون ۱۴ نفره هست

....

من 18 تا چینی 12 تا اپال 12 تا بلور خریدم برگردم عقب 24 تا چینی میخرم 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۸تا چینی

۱۲تا ارکوپال.

چینیا انقدر سنگینن ک فقط یبار استفاده کردم.ارکوپالاهم شاید ۳.۴بار.۳سالم هست ازدواج کردم.مهمون نمیاد خونه ادم ک.

ولی اگ برگردم عقب چیز گرون نمیخرم وسیله هم زیاد نمیخرم.چون انقدر هرروز مدل حدید میاد ادم دلش میخواد بره بخره چون جا نداره واینک از قبلیا استفاده نکرده نمیشه خرید

من خودم عاشق چینی ام کل سرویس مهمونم چینی هست حتی کاسه و ظرف پذیرایی و ظرف سالاد و اینا 

یه ایروپال 12 نفره هم گرفتم واسه دم دست خودمون وقتی مادشوهرم اینا میان راحت و سبکه چینی هام هم میمونه واسه مهمون

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
من ۱۸تا چینی ۱۲تا ارکوپال. چینیا انقدر سنگینن ک فقط یبار استفاده کردم.ارکوپالاهم شاید ۳.۴بار.۳سالم ...

من برای مهمان اصلا نمیخوام گرون بخرم .فقط خودمون .مهمان یک ساعت میشینه میره خودمون هستیم که زندگی میکنیم

....
 گفتم دم دستی از این مدل بگیرم

عه منم این پیج رو دارم ولی دوستم گف نخر گرونه 

هفته بعد خودم میخوام برم وان ترکیه ازونجا بخرم

میگ خودت بخری خیلی ارزونتره  

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
چینی به نظر من سنگین تره ولی خب تو شستو شو احتمال لب پر شدنش بیشتره کلا زود تر خراب میشه 

شست شو رو باید خودم انجام بدم .هرکسی مهمونی هس خونش خودش ظرفاشو میشوره

....
عه منم این پیج رو دارم ولی دوستم گف نخر گرونه  هفته بعد خودم میخوام برم وان ترکیه ازونجا بخرم ...

عه ؟من کیو حالا بفرستم بررره وان برام بخره☹☹

....
عه ؟من کیو حالا بفرستم بررره وان برام بخره☹☹

خخخخ بذا برم ببینم اصن حرفش درسته

یا قیمتی فرق نداره زیاد

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
من برای مهمان اصلا نمیخوام گرون بخرم .فقط خودمون .مهمان یک ساعت میشینه میره خودمون هستیم که زندگی می ...

والا برای خودتم گرون نخر.انقدر هرروز مدل جدید میاد .دوسداری جدید بخری