2777
2789
عنوان

اگر فرزند کنکوری دارید بیاید لطفا

1230 بازدید | 42 پست

چطور خودم رو از این استرس که افتاده به جونم خلاص کنم .دخترم امسال دهمه تازه .اگر قرار باشه وضع به همین ترتیب پیش بره من از بین می رم .دائم استرس دارم .سردرد می گیرم و دل پیچه .به کسی هم نمیشه گفت این چیزا رو .نمی دونم از مشاور کمک بگیرم یا نه ؟اگر کسی باشه که بتونم در مورد تحصیل دخترم باهاش صحبت کنم فکر کنم آروم بشم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم کنکوری ام 

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

سوالی دارید بپرسید

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

رشته دخترتون چیه؟

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

مشاور بگیر. کلاس اسمش رو بنویس. خبری هم نیست انقد نگران نباش.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

منم دهمم میرم یازدهم

یکمی خوتونو کنترل کنین

وقتی اون ببینه شما انقدر استرس دارین ناخودآگاه اونم تحت تاثیر قرار میگیره

هیچوقتم بخاطر نمراتش و اینا سرزنشش نکنین

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐

واسش مشاور بگیرید چرا انقدر استرس من که خودم کنکوری ام به اندازه شما استرس ندارم