2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو من بشنوم

هعی شوهر و مادر شوهر و جاری ندارم 

فوش بدم کاربریم ب چوخ میره 

درد دلم ک عادت ندارم احساساتمو ب کسی بگم و......

خنده دارم ادم خشک و بی عصاب هسم و چیز خنده دار ندارم. .

شوما بگین 😂

اگه تاپیک تو نیس ریپ نزن اوک؟

عشقم ناراحته 😓

من یه دختر چادریم😍یه دختر شادم 🥰 البته شوخ شیطون هم هستم😉😁تو کل دنیایه عشق دارم 🥺که یه تارموشو به کل دنیا نمیدم 😍عشقم نفسم همه کسم زندگیم کدومش🥺.....همسر جااانم بمونی برام 😇میشه برای خوشبختیمون یدونه صلوات بفرستی مرسی قشنگم🥺😍
از خودت بگو  چند سالته مجردی یا متاهل کارت چیه

من ۱۹سالمه مجردم 

رشته داروسازی میخونم بعدشم میخام حقوق بخونم ووو.........

چرا؟

خیلی احساساتیه همش ابرازه علاقه میکنه میگه دلم برات تنگ شده ناراحته😓

من یه دختر چادریم😍یه دختر شادم 🥰 البته شوخ شیطون هم هستم😉😁تو کل دنیایه عشق دارم 🥺که یه تارموشو به کل دنیا نمیدم 😍عشقم نفسم همه کسم زندگیم کدومش🥺.....همسر جااانم بمونی برام 😇میشه برای خوشبختیمون یدونه صلوات بفرستی مرسی قشنگم🥺😍
خب خوبه ک چن سالتونه؟

البته نامزدمه عقد کردیم ولی هنوز  عروسی نکردیم اون ۱۷ سالشه خودم تو فک کن خودم ۱۵ هستم😅

البته نامزدمه عقد کردیم ولی هنوز  عروسی نکردیم اون ۱۷ سالشه خودم تو فک کن خودم ۱۵ هستم😅

جااااان ۱۵چقد زووووووود ودف؟

جااااان ۱۵چقد زووووووود ودف؟

۱۳ سالگی نامزد کردم 

جان من؟چرا انقد زود مگه از جونت سیر شدی بچه  کودک همسری ک میگن اینه😏

پسر عمومه نامزدم 

2825
2823
2791
2779
2792