2777
2789
عنوان

آخه خدا تاکی میخاد این وضعیتم باشه

301 بازدید | 22 پست

وقتی دردمو ب کسی میگم میگن برو داشته هات رو ببین شکر کن ناشکری نکن ناشکری نمیکنم ولی اخه تا کی ؟؟ مادرشوهری دارم ک دورو هس دل شوهرم پر کنع شوهرمم بگه از مادرمن مهربونتر نیس ۵ ساله زنشم همش دعوا خستم دارم اشک میریزم ساعت ۵ هس هنوز از خونه پدرش نیومده کارای دیگرو بهونه میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا لعنت کنه مادرشوهرای فتنه انداز رو مثل مادرشوهرعتیقه من

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
مشکلم بچمه ک همیشه تنهاس یا خونه مادرم ولو اذیتشون میکنه ایااینجا تنهاس

با بچه سخته .

با مشاوره خانواده حرف بزن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خب قطعا هر چیزی که فکر میکنی رو نباید مستقیما به شوهرت بگی چون باعث میشه ناراحت بشه و ضمن اینکه قبول نمیکنه که حق داری باعث اختلاف بین خودتون هم میشه. شما هم سعی کن جلوی شوهرت خوب باشی و بدی نگی و اگر هم انتقادی داری با سیاست بگو.. مثلا بگو مادرت خیلی زن مهربونیه و فلانه و... اما کاش اینجوری نمیکرد میدونم قصدی نداشته اما ناراحت شدم... تو این مایه ها....

خب قطعا هر چیزی که فکر میکنی رو نباید مستقیما به شوهرت بگی چون باعث میشه ناراحت بشه و ضمن اینکه قبول ...

من جرات دارم بدشو بگم؟؟؟؟ بخدا همین دوروز پیش حرف بد زد راجب مادرم دلم شکسته