با توجه به تاپیک های قبلیم حس میکنم باید از همسرم جدا بشم. آون خانوادش رو انتخاب کرد.ازدواج کرده ولی هنوز تمام فکرو ذکرش خانوادشن.بفکر خانوادشه.نمیدونه زن داره . پول بخوام میگه خانوادم زحمت کشیدن باید حقوقم دستشون باشه یارانه و سهمیه برنجم هم همینطور.من گفتم عنی چی الان اطدواج کزدی زندگیت جداست. برا من ک زحمت نکشیدن.من برا چی کوتاه بیام منم حق و حقوقی دارم. من راصی نیستم از گلو خانوادش بره پایین. داره بمن ستم میکنه. اگه قرار بود اینجوری باشه خب ازدواج نمیکردی.کنار خانوادت میموندی زحماتشان جبران میکردی.بخدا خستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله حتما هرچقدر عذابت داده باید همونجوری رفتار کنی گول حرفاشم نخور اون اینجوری میگه با حرفاش عذابت ...
چ با سیاستن موقع زنشون.ولی برا خاهر برادرشون اینجور نیستن.پشت خانوادشه حتی اگه حق با من باشه. موقع من اگه کنارم هم باشه کرو لاله ولی موقع خانوادش آگه اونجا حضور نداشته باشه گوشش تیزه...اونا فقط زحمت کشیدن حق دارن پول و برنج و...من هیچ حقی ندارم.کلفت گرفتن رسما من همه کار بکنم ولی خودش نکنه برام.
یعنی از اول قصدش طلاق من یوده؟؟؟ و داشته وانمود میکرده واهمه چیو بمن میچسبوند؟ رفتارای ...
نه از اول انگار انتظار یه زن ساکتو تو سر خور رو داشته حالا ک تو از حقت میخای دفاع کنی اونا دارن خودشو جر میدن بیخود کرده بدون مهریه طلاقت بده مگه بچه داری ک بگی بخاطر بچه مهریمو نگیرم تاااا قرون آخر مهریتو بگیر.اگه خودت واسه خودت ارزش قائل نشی انتظار نداشته باش واست ارزش قائل بشه.بذار هرچیزی میخاد بگه مهریع دسیسه خوانوادته چیه؟؟؟؟لینجوری میگه ک تو کوتاه بیای از حقت.
چ با سیاستن موقع زنشون.ولی برا خاهر برادرشون اینجور نیستن.پشت خانوادشه حتی اگه حق با من باشه. موقع م ...
اون از این مردایی ک میگن زن آدم نیست و هیچ حقی ندارن برو دادگاه بهش نشون بده زن چ حق و حقوقی داره ارزش خودتو پایین نیار گول حرفاشم نخور مهریه از سیر مادر حلالتره اگه ی وقت گفت حرومت بشو از این حرفا کوتاه نیا بری دادگاه خودت میفهمی ک چ حقوقی داشتی و کوتاه اومدی