2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 73 پست
و بهم تهمت میزنه هم فکرمیکنم از قصد اینکار میکنه ک طلاق بگیره و داره من رو مقصر جلوه میده 

من هیچوقت تا حالا تو این سایت به کسی نگفتم طلاق بگیر ولی بنظرم تو با شوهرت به خوبی با سیاست با واسطه بزرگتر مثلا به پدرمادر خودش قشنگ توضیح بدی ک باهاش حرف بزنن اگه درست نشد بنظرم بهتره ک بترسونیش هم خودشو هم خونوادشو مهریه  رو هم بهشون بگو شرعا و قانونا حقمه بهش بگو انگار عادت کردی هیچی از حقم تو زندگیت به من ندی بخاطر همین میگی دسیسه خونوادته.وگرنه مهریه وظیفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچوقت تا حالا تو این سایت به کسی نگفتم طلاق بگیر ولی بنظرم تو با شوهرت به خوبی با سیاست با واسطه ...

مادرش مریضه. خاهر بزرگتر هم داره ک همشون عین همن.اونا بخاطر خودشون هم ک شده. بدتر میکنن مشکل رو بیشتر میکنن.چون من نباشم  اونا بهتر میخورن، بهتر میپوشن،از کنار برادرشون مبخورن

اون از این مردایی ک میگن زن آدم نیست و هیچ حقی ندارن برو دادگاه بهش نشون بده زن چ حق و حقوقی داره ار ...

الان ۶ ماهه ک توکارتم پول میریزه وخودش خرج خودش میکنه. اینکارو کرد ک یروز کار ب دادگاه کشید بگه من بهش پول  و نفقه دادم. مدرک داشته باشه. خیلی زرنگه 

فردا برم دادگاه درخواست مهریه کنم؟  اگه گفتن برا چی چی بگم

بگو نفقه نمی‌دنه.همیناییکه اینجا گفتی و همونجا بگو همین نفقه ندادن جرم کمی نیست.اگه فحش  و کتک هم اگه میزنه بگو کلا هر اخلاق بدی که داره باعث عذابت میشه بگو

بگو نفقه نمی‌دنه.همیناییکه اینجا گفتی و همونجا بگو همین نفقه ندادن جرم کمی نیست.اگه فحش  و کتک ...

یماه پیشم بخاطر تهمتی ک بهم زد ازش شکایت کردم. الان دوماهه ک راه میره بهم تهمت میزنه میگه تو خیانت کردی و..   

مادرش مریضه. خاهر بزرگتر هم داره ک همشون عین همن.اونا بخاطر خودشون هم ک شده. بدتر میکنن مشکل رو بیشت ...

پدر ندارن؟؟ شاید منظورتو بد رسوندی اونا فک میکنن تو را1ی نیستی هیچ کمکی به خونوادش بکنه ببین شوهر منم خرج خونوادشو خودش میده چون پدرشون متاسفانه فوت شده ولی هیچوقت واسه من کم نذاشته با اینکه دستشم خالیه وقتی میبینم شوهرم  به فکرم هست مواقعی هم پیش میاد ک به خوتوادش کمک کنه به من پولی نده ولی من اونموقع حرفی نمیزنم چون میدونم شوهرم به فکرم هست فقط دستش یه کم خالیه ولی شوهری ک کامل پولاشو خرج خونوادش کنه و به زنش توجه نکنه قضیش خیلی فرق داره

الان ۶ ماهه ک توکارتم پول میریزه وخودش خرج خودش میکنه. اینکارو کرد ک یروز کار ب دادگاه کشید بگ ...

ببین چقدر زرنگه بعد میخوای مهرتو ببخشید اگه مدرکی داری ببر دادگاه مثل پیامکی ک توش حرف از ندادن پول زده

پدر ندارن؟؟ شاید منظورتو بد رسوندی اونا فک میکنن تو را1ی نیستی هیچ کمکی به خونوادش بکنه ببین شوهر من ...

اره پدر ندارن . و اینکه برات زحمت کشیدن.  دلیل نمیشه کل پولت کل زندگیت کل داراییت رو صرف و هزینه اونا کنی.من آدم نیستم؟شاید کلفتم. زنت نبودم حتما کلفت ک بودم   کلفت ها هم پول میگیرن. من هرکاری کردم .یه ریال هم نداد.فکرمیکنم من خدتمکارشم

یماه پیشم بخاطر تهمتی ک بهم زد ازش شکایت کردم. الان دوماهه ک راه میره بهم تهمت میزنه میگه تو خیانت ک ...

میخواد تو دادگاه محکومت کنه.تهمت بزنه مگه مدرک داره.دادکاه حرف بدون مدرک و قبول نداره بزا تهمت بزنه وقتی نمیتونه ثابت کنه هیچ غلطی نمیتونه بکنه

ببین چقدر زرنگه بعد میخوای مهرتو ببخشید اگه مدرکی داری ببر دادگاه مثل پیامکی ک توش حرف از ندادن پول ...

هیچی ندارم.اینجور چیزارو حظوری میگه. نمیتونه بگه نمیخامت نمیتونه بگه طلاق بگیریم .براهمین بهم تهمت خیانت میزنه.میگه طلاق. مهریه هم دسیسه خانوادته