2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 73 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باز فکرمیکنه بخاطر پول اینکار رو کردم. و ازدواج نمیکنه و اگرم اطدواج کنه ینفر دیگه رو بد یخت میکنه. ...

اگر مهریه ات را نگیری میبینه چقدر زن گرفتن راحته

ولی اگر بخواهی بگیری شاید ادم شد و عوض بشه

محتاج دعایم🤲🙏🏻
باز فکرمیکنه بخاطر پول اینکار رو کردم. و ازدواج نمیکنه و اگرم اطدواج کنه ینفر دیگه رو بد یخت میکنه. ...

عزیزم اون از این شعورا نداره الکی خودتو خسته نکن فکر ی آدم بیشور برات انقدر مهمه اتفاقا برعکس اگه مهرتو ببخشید میگن و خوب زن میگیرم اگه اونم اعتراض کرد میگم مهرتو ببخش مثل قبلی طلاق میدم تو داری پروش میکنی داری راه جلو پاس میزاری باید بری دادگاه شکایت کنی هم مهرتو بزاری اجرا هم نفقه بگیری پدرشو در بیاری ک دیگه غلط کنه با یکی دیگه اینکارو بکنه

بخدا اگه نمیخای مهریتو بگیری خیییلی ساده هستی اون میخاد تورو طلاق بده بعد تو بفکر اینی که به اشتباهش ...

یعنی از اول قصدش طلاق من یوده؟؟؟  و داشته وانمود میکرده واهمه چیو  بمن میچسبوند؟

رفتارای تغییر کرده الکی جدیدا بهم چیزایی میچسبونی و تهمت میزنه و همش میگه طلاق مهریه هم میگه دسیسه خانوادته و....حس میکنم خودش طلاق بدون مهریه میخاد

اگر مهریه ات را نگیری میبینه چقدر زن گرفتن راحته ولی اگر بخواهی بگیری شاید ادم شد و عوض بشه

پس میگیرم. فکرمیکنم با این حرفش ک دسیسه خانوادته ک مهریه ر بگیری، میخاد کاری کنه ک مهر نگیرم.چون اخلاقم رو میدونه.بعد همش تهمت میزنه واینا فکرکنم طلاق میخاد و نمیدونه چطور اینو بهم یگه

باید بگیرم  مهرمو

بله حتما هرچقدر عذابت داده باید همون‌جوری رفتار کنی گول حرفاشم نخور اون اینجوری میگه با حرفاش عذابت میده ک تو اعصبانی بشی بگی اصلا من مهر نمیخوام هرچی گفت جواب نده بجاش برو دادگاه پدرشو درار

بله حتما هرچقدر عذابت داده باید همون‌جوری رفتار کنی گول حرفاشم نخور اون اینجوری میگه با حرفاش عذابت ...

چ با سیاستن موقع زنشون.ولی برا خاهر برادرشون اینجور نیستن.پشت خانوادشه حتی اگه حق با من باشه. موقع من اگه کنارم هم باشه کرو لاله ولی موقع خانوادش آگه اونجا حضور نداشته باشه گوشش تیزه...اونا فقط زحمت کشیدن حق دارن پول و برنج و...من هیچ حقی ندارم.کلفت گرفتن رسما من همه کار بکنم ولی خودش نکنه برام.

یعنی از اول قصدش طلاق من یوده؟؟؟  و داشته وانمود میکرده واهمه چیو  بمن میچسبوند؟ رفتارای ...

نه از اول انگار انتظار یه زن ساکتو تو سر خور رو داشته حالا ک تو از حقت میخای دفاع کنی اونا دارن خودشو جر میدن بیخود کرده بدون مهریه طلاقت بده مگه بچه داری ک بگی بخاطر بچه مهریمو نگیرم تاااا قرون آخر مهریتو بگیر.اگه خودت واسه خودت ارزش قائل نشی  انتظار نداشته باش واست ارزش قائل بشه.بذار هرچیزی میخاد بگه مهریع دسیسه خوانوادته چیه؟؟؟؟لینجوری میگه ک تو کوتاه بیای از حقت.

نه از اول انگار انتظار یه زن ساکتو تو سر خور رو داشته حالا ک تو از حقت میخای دفاع کنی اونا دارن خودش ...

و بهم تهمت میزنه هم فکرمیکنم از قصد اینکار میکنه ک طلاق بگیره و داره من رو مقصر جلوه میده 

چ با سیاستن موقع زنشون.ولی برا خاهر برادرشون اینجور نیستن.پشت خانوادشه حتی اگه حق با من باشه. موقع م ...

اون از این مردایی ک میگن زن آدم نیست و هیچ حقی ندارن برو دادگاه بهش نشون بده زن چ حق و حقوقی داره ارزش خودتو پایین نیار گول حرفاشم نخور مهریه از سیر مادر حلالتره اگه ی وقت گفت حرومت بشو از این حرفا کوتاه نیا بری دادگاه خودت میفهمی ک چ حقوقی داشتی و کوتاه اومدی