2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 73 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره ۱۱ تا بچه. ۳ تا مجزد از شوهرم بزرگتر

ما هم اینجوری زیادیم

به شوهرم گفتم تو همش میگی مامانم مامانم از خودمون میزنی میدی به اونا ولی در نهایت میرسه به داداشات که دست تو جیبشون نمیکنن

دیگه بی خیال شده خیلی گیره این موضوع نیست

یعنی اول مهریه بزارم اجرا بعد طلاق؟

من سر درمیارم درست. مهریتو بذار اجرا ولی برای طلاق اقدام نکن. سعی کم حتما از یه نفر که مسائل حقوقی میدونه سوال کنی فک کنم اگه اون درخواست طلاق بده مهریه هم باید بده

ببین عزیزم اگر از قسمت اصافه درامدش به خانواده اش کمک میکنه بنظرم خودخوری نکن چه اشکالی داره. تو فامیل ما خیلی از پسرها و عروسها به خانواده شون کمک میکنن . اما اگه برای زندگی خودش خیلی کم میذاره و از حق شما کم میذاره حق باشماست.

من تاپیکهاتون رو نخوندم. اما چون اینجا دیدم برای همه چی سختگیری میکنن منم گفتم اگر فقط در حد دستگیری و یه کیسه برنج هست زندگیتو خراب نکن. اما اگر مشکل خیلی بزرگه یه فکری بکن . 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

بخدا اگه نمیخای مهریتو بگیری خیییلی ساده هستی اون میخاد تورو طلاق بده بعد تو بفکر اینی که به اشتباهش پی ببر ک زندگی بعدیش خوب بشه.ببخشیدا ببخشید خیییلی بجا کرده که بهت پول نمیده الانم بدون مهریه میخاد طلاقت بده یه خورده واسه خودت ارزش قائل باش دختر.حرصم گرفت از حرفات

نمیفهمن .ببخشید توهین نباشه

بعضی خانواده اصلا لیاقت خوبی ندارن چقد شوهر من ب خانوادش کمک کرد چقد از خرجی خودش میزد میداد ب خانوادش با اینکه داداشاشم همه وضعاشون خوب بود ولی هیچکدوم ب خانوادشون کمک نکردن حالا پدرشوهر و مادرشوهرم جونشون در میره برا برادرشوهرام و اصلا حسی ب شوهر من ندارن 

مهربانی را از کودکی آموختم ، که خورشید را سیاه کشید تا نور آفتاب چهره پدر کارگرش را نسوزاند 🤍🌈
ببین عزیزم اگر از قسمت اصافه درامدش به خانواده اش کمک میکنه بنظرم خودخوری نکن چه اشکالی داره. تو فام ...

مشکل خیلی بزرگه ۳ سال تمام حقوقش مال خانوادش حتی یارانمون.سالی ۱۰۰۰۰ کیلو برنج همشو میگیرن. حداقل یک کیسه دویست نیست . یا یک تومن دوتومن نیست ک بگی عیب نداره.از همه چیمون میزنه