2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 73 پست

عزیزم با این تاپیکای ک زدی فقط جدا شو تا سر زندگی نرفتی بضی وقتا هر موقعیت بدی تو خونه پدر بهتر از زندگی با ادم اشتباهیه

ما در طول آسیب هایی ک میبینیم عاقل میشویم نه در طول زمان🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گفت طلاقت میدم میدونم نقشه توخانوادته ک پول بگیرین. شما ازاین طریق از مردم پول میگیرین.گفتم واقعا؟؟ ...

ینی هنوز طلاق نگرفتی زن گرفته😑

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

به شوهر منم از اداره برنج داده بودن میگفت ببدم واسه مامانمینا ما که ازین برنجا نمیخوریم 

خودم برداشتم واسه پلو ها استفاده کردم گفتم میخوایم بریم واسه مامانت بعد داداشات برن بخورن چیزی هم میشه میگن همه جی دنگیه بیاین دنگتونو بدین

بعد ما هم دو تفرین بقیه چهار

اندازه بقیه باید بدیم😐

مهریتو نبخش

باز فکرمیکنه بخاطر پول اینکار رو کردم. و ازدواج نمیکنه و اگرم اطدواج کنه ینفر دیگه رو بد یخت میکنه. ولی آگه ببخشم به اشتباهاشتباه پی میبره. و تو زندگی بعدیش خودشو اصلاح میکنه و زن دومش حداقل زندگیش خوب باشه.

😳یاخدا این چ طرز فکریه داره ؟دیگه وقتی ازدواج کردی زندگیت جداعه 

هنوز طلاق نگرفته فقط جدا زندگی میکنه

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

پسر تا وقتی ک مجرده وظیفشه ک ب خانوادش کمک کنه وقتی ک زن گرفت باید همه خرج و وقتشو صرف خونه زندگی خودش بکنه 

مهربانی را از کودکی آموختم ، که خورشید را سیاه کشید تا نور آفتاب چهره پدر کارگرش را نسوزاند 🤍🌈
😳یاخدا این چ طرز فکریه داره ؟دیگه وقتی ازدواج کردی زندگیت جداعه  

نمیفهمه . خدا از ریشه خشکشون کنه نسلشان منقرض بشه همچین مردایی.خاهراشخاهراش میگن ما سر غذا مشکل نداشتیم ک میخای برنجت رو برداری جدا کنی. و دوم اینکه جدا نشدی هنوز که. چرا برادران ما زن میگیرن تغییر میکنن. بما فکرنمیکنن ما هم ناموست ونیم. عجبا اولویت با زنه

باز فکرمیکنه بخاطر پول اینکار رو کردم. و ازدواج نمیکنه و اگرم اطدواج کنه ینفر دیگه رو بد یخت میکنه. ...

چه فکری 

نه جانم تو مهریه نگیری باعث نمیشه اون متنبه بشه

دیوانه ای اگه تا قرون آخرو ازش نگیری

دوباره میسازمت💪

باز فکرمیکنه بخاطر پول اینکار رو کردم. و ازدواج نمیکنه و اگرم اطدواج کنه ینفر دیگه رو بد یخت میکنه. ...

واا تو حق خودتو بگیر فک کردی بگی مهریه همه رو تمام کمال میذارن جلو دستت؟ بذار حداقل اذیت شه بلکم بفهمه زندگی یعنی چی

اون نمی خواد خودشو اصلاح کنه و شما نمی تونی شخصیتشو عوض کنی . اما می تونی درمورد خودت تصمیم درستی بگیری . الآن که عقد هستین اینه .......

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋

چه فکریه حقتو بگیر ،فکر کردی نگیری میگن تو خوب بودی 

الهی خواسته هامون بشه داشته هامون،آمین💞