2789
عنوان

شوهرم

1234 بازدید | 73 پست

با توجه به تاپیک های قبلیم حس میکنم باید از همسرم جدا بشم. آون خانوادش رو انتخاب کرد.ازدواج کرده ولی هنوز  تمام فکرو ذکرش خانوادشن.بفکر خانوادشه.نمیدونه زن داره . پول بخوام میگه خانوادم زحمت کشیدن باید حقوقم دستشون باشه یارانه و سهمیه برنجم هم همینطور.من گفتم عنی چی الان اطدواج کزدی زندگیت جداست. برا من ک زحمت نکشیدن.من برا چی کوتاه بیام منم حق و حقوقی دارم. من راصی نیستم  از گلو خانوادش بره پایین. داره بمن ستم میکنه. اگه قرار بود اینجوری باشه خب ازدواج نمیکردی.کنار خانوادت میموندی زحماتشان جبران میکردی.بخدا خستم

خوب گفتی تو جوابش چی میگه؟

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خدا اون ماماناشونو ذلیل کنه ما دختر کوچیک داریم هرماه کم میاریم چندین ماهه برام لباس نخریده و خیلی چیزا ولی ماهانه میبره به ننش پول میده الهی ننش اون پولارو خرج دفن و کفن شوهرمن کنه

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا. 
خوب گفتی تو جوابش چی میگه؟

گفت طلاقت میدم

میدونم نقشه توخانوادته ک پول بگیرین. شما ازاین طریق از مردم پول میگیرین.گفتم واقعا؟؟ پس چرا پر ده داشتم وقتی باهات ازدواج کردم؟؟؟من آنقدر پست و حقیرم ک بخاطر پول ازدواج کنم و طلاق بگیرم وآبرومبره؟  من اگه دنیال پول بودم با خاستگار پولدارم اطدواج میکزدم .

میگه پس بریم طلاق بگیریم ب شرطی مهریه ببخشی گفتم باشه بریم.میگه الکی میگی

گفت طلاقت میدم میدونم نقشه توخانوادته ک پول بگیرین. شما ازاین طریق از مردم پول میگیرین.گفتم واقعا؟؟ ...

وای خدا به دادت برسه مثل شوهرمن احمقه