2777
2789

سلام من عاشق یه پسر هستم اما سرد شده باهام میخوام برگرده میخوام باهاش ازدواج کنم بدون اون نمیتونم اگه تا حالا با دعا و طلسم البته ارزون به جایی رسیدین راهنمایی کنید معرفی کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا و طلسم گناهه 

جن کافر همون شیطانه !

فقط دنبال یه راهین که وارد زندگی انسان بشن 

اگه وارد زندگیتون بشن خیلی بد میشه کلی مشکل و گرفتاری براتون پیش میاد حتی ممکنه عزیزانتون رو هم از دست بدین 

هرگز این اشتباهو نکنید !

خداوند قدرتش بیشتر از شیطانه اینو یادتون باشه 

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.
دعا و طلسم گناهه  جن کافر همون شیطانه ! فقط دنبال یه راهین که وارد زندگی انسان بشن  اگه ...

ببین وقتی میریم پیش فردی که با اجنه درارتباطه این ارتباط 2 دسته هس بعضیا با اجنه کافر ارتباط برقرار میکنن و درعوض گفتن درباره اینده و گذشته شخص مثلا اون جن کافر میگه قران رو نجس کن ولی بعضیا با جن مسلمان ارتباط برقرار میکنن 

من خودم اصلا درمانشون رو قبول ندارم و نه طلسم هاشون رو 

ولی خبر هایی که درباره ادم دارن  رو درس میگن

به خدا باید توکل کرد نباید یه چیزی رو از خدا به زور خواست

بدون اینکارو کنی عاقبت نداره و مطمین باش یا دور از جونت بدبخت میشی یا نیومده برمیگرده دیدم که میگم ..نکن ...اینکارو ...نمیتونم اینا مال بچه هاس کسی که رفته رو به زور نگه ندار که برات ن شوهر میشه ن عاقبت دار میشه یکم به خودت زمان بده همه کمرنگ میشه ماهم از این روزا داشتیم من ی سال افسردگی مطلق داشتم ولی خداروشکر میکنم که نزاشت بهش برسم چون قطعا عاقبتم طلاق بود خدا بهتر از هرکسی میدونه چی برامون خوبه یا بد بخدا بعد 17 سال بهش فک میکنم میگم چقدر احمق بودم حتی بخاطرش دست به خودکش زدم که اثارش هنوز توی دستم هس

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏