2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 128 پست
حالا دوست داره گاهی جلو خانواده اش پز بده ک زنم برام فلان کار و کرده مث شوهر من وقتی میخواد بره &nbs ...

شما خونه خودتی

خرج و مخارجت با همسرته

فرق داره با استارتر که هم عقده هم همسرش خرج اون نمی کنه و خرج خانواده اش می کنه

تازه میگه تفریحش هم با خانوادشه

استارتر حرفت منطقی و درسته

حتی اینکه چند سال شستی و الان تازه یک ماهه نمی شوری خییییلی هم دختر زیااادی خوبی بودی و زیاد بوده

فقط اینا رو با مهربانی و ارامش و ناز بگو نه با تندی و دعوا....  و همچنان نشور😊

مگر اینکه همسرت روشش رو عوض کنه تو خرج کردن

البته در اون صورت هم کم کم یادش بده اگه لباسها با دست شستن لازم داره یک در میون خودش بشوره

مگه دست ما خانما چقدر زور داره؟

براهمین حس میکنم کلفت گرفتن

من بعد ازدواجم میدوشیدنش حتی عروس ها.حسابی ها که ده روز اخر ماه پول نون نداشتیم این از این.یکی یکی گاماش گاماش.دختر اول باید خونه زندگی جدا بشه.دومممممممممم من ده ساله عروسی کردم شوهرم مکانیکه ولله یکبارم لباس کارشو نشستم!!!قدیم مینداخت لباسشویی پدر لباسشویی در میومد ولی الان عاقل شده خیلی وقته خودش میندازه تو حموم با پودر دست میوفته به جونش با برس میشوره من هیچ وقت نشستم.یعنی چی ناهاروووو شام سه سال خونه پدرت بوده.چرا اینقدر دنده پهنش کردی.میگفتی مهمان یک  روز دوروز سه روز.مگر اینکه شرایط خاصی بوده باشه اون فرق داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دعوا تو زندگی مشترک یه اصولی داره اول اینکه موضوع دعوا مشخص باشه دلایل منطقی باشه به گذشته و خانواده‌ها بر نگردید و فقط رو اون مسئله بحث کنید از گفتن تو هیچ وقت و توهرگز هم پرهیز کنید شما می‌خواید با این آدم ادامه بدید پس فحاشی و بد دهنی نکنید و کنایه نزنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
خب خود اقا بندازه. چرا میگه چون لباسمو نشستی پول نمیدم.این خیلی بده .ماهم از اروپا نیومدیم .هر وقت ب ...

تواین ۳ سال تاحالا یک میلیون بهم پول داده

بعد منم تواین ۳ سال همه کار کردم حتی فراتر از وطیفه

بهم میگه پول میگیری ولی لباس ام رو نمیشوری غدا نمیپزی و.....

خونه بابام ۳ سال تمام بودیم تمام خرجش رو پدرم میداد. حتی صبحانه وناهار برای سرکارش درست میکردم. شام ...

عزیزم خیلی اشتباه کردی. لطف مداومت شده وظیفه. آخه چرا پدرت باید خرج داماد رو بده؟ اونم وقتی خودش سرکار میره و درامد داره! این کمک نیست؛ باج دادنه.

به هرحال الان دیگه سر این چیزا بحث نکن موضوع مهم فقط اینه که برید سر خونه زندگیتون. تهدید میکنی؛ تشویق میکنی؛ مسخره میکنی؛ هر چی هست دست بجنونید که دیگه این بحثا هم پیش نیاد.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
خب خود اقا بندازه. چرا میگه چون لباسمو نشستی پول نمیدم.این خیلی بده .ماهم از اروپا نیومدیم .هر وقت ب ...

ببخشید من ریپ زدم،ولی اینطور ک من متوجه شدم خود خانم بهش گفته چون پول نمیدی من دیگه لباساتو نمیشورم،ظاهرا از ابتدا خودش همه کاراشو می‌کرده و متاسفانه بدعاتش کرده الآنم آقا فک می‌کنه وظیفشه