2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 128 پست
عزیزم خیلی اشتباه کردی. لطف مداومت شده وظیفه. آخه چرا پدرت باید خرج داماد رو بده؟ اونم وقتی خودش سرک ...

بهش میخاستم بگم غدا میخای .برنجت رو بیار برات بپزم. ما ک برنج نمیخوریم خیلی کم .ولی خانواده شوهرم همش برنج میخورن. یعنی روزی ۵ وعده براش برنج میپختم.نمیشه که. حتی پول تفریح رفتنمون هم پدرم میداد .خاهراش بهش میگن ب زنت پول نده. برنج هم هنوز جدا نشدی ک ببری.... به حرفشون گوش میده. ولی منم گفتم لباس ات رو جدا نشدیم ک بشورم  میگه برو گمشو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببخشید من ریپ زدم،ولی اینطور ک من متوجه شدم خود خانم بهش گفته چون پول نمیدی من دیگه لباساتو نمیشورم، ...

انگار خانم درخواست پول کرده اقا گفته تو نه لباس میشوری نه غذا میپزی چرا پول بدم؟انگار کارگر اورده خونه.بخدا شاید از هر ده بار که لباسشویی روشن میکنیم همسرم لباسا رو پهن میکنه و دکمه میزنه.این کارا رو مگه برا پول انجام میدیم.جارو برقی و ظرف و....هم ببینه انجام میده .فکر کنم اگه شوهر استارتر بود نون خشک میدادبهم

دنیام دخترم
بهش میخاستم بگم غدا میخای .برنجت رو بیار برات بپزم. ما ک برنج نمیخوریم خیلی کم .ولی خانواده شوهرم هم ...

کارت اشتباه بوده ولی الان دیگه بهش نکن. گذشته ها گذشته. هر چی بهش فکر کنی و اعصاب خودتو بهم بریزی و وقت رو با بحث بیهوده در موردش بگذرونی به ضرر خودته.

یه کم استراحت کن فکرت آزاد بشه و بعد روی موضوع اصلی تمرکز کن. باید یه خونه بگیره و برید زندگیتون رو شروع کنید. بقیه مشکلات رو کم کم حل میکنی.

اوشین که نیستی بهت برنج بده تو لباس بشوری.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
یعنی چی این همه عقد بودی و الان جدا از خونوادت زندگی میکنی ولی هزینع هات با خانواده خودته؟

۳ سال عقدم. منو شوهرم پیش خانوادم بودیم تواین ۳ سال.با خانوادم زندگی میکنم.هزینه ها هم با خانوادم بود. من برا شوهرم تمام کار میکردم. پولش حقوقش همه چیش مال خانوادش بود.الان یماهیماه دیگه براش کاری نمیکنم.میگه پول میگیری ولی غذا نمیپزی  لباس نمیشوری.

من ۳ سال براش انجام دادم 

ولی شوهرم  تواین ۳ سال یک تومن بهم داد.من چی بگم

میگه توام بهم میگی نیا خونمون. من مگه چی گفتم

بگو دیگه میخوای چکار بکنی.متوجه نیستی من الان زن تو هستم.ولی این رفتارات انگاری من زن گرفتم تورو گرفتم.من الان حرفامو میزنم چون شوهرم عاقل شده .تا زمانی که عاقل نشده نباید زیاد کل کل کنی چون اصلا فایده نداره مخصوصا همیشه نیستی پیشش خانواده اش پر میکننش.خانواده های بکن جون به جونشون کنی میکنن ما حتی خرش میکردن گوشت بخر بعد از رو گوشتامون برمیداشتن هرجایی که فکر کنی ازمون میکندن تا شوهرت عاقل نشه این داستان ادامه داره.فقط کاری نکن ازت پنهان کنه که دیگه هیچ وقت نمیتونی آدمش کنی.من تو این ده ساله شوهزم خیلی اشتباه داشت خیلی که بگم مغز سرت سوت میکشه ولی خط قرمزم پنهان کاری بود و تو این ده سال هیچی پنهان نکرده.تو بگو حتی جایی اتفاقی بیوفته فوری میاد بهم میگه حتی محل کارش.خانوادگی همه ولی هرگز از اعتمادش سو استفاده نکن یعنی الان همه فکر میکنن چیزی بهم نمیگه خانواده اش فقط زمانی زنگ میزنن تو سر کار باشه ولی ریز به ریز میاد تعریف میکنع یا الکی میگه دستم بند بود پیش من زنگ میزنه بهشون میگه تنهام .حتی یکبار مادرش اومد خونمون گفت برو تو اتاق اصلا نیا بیرون ده بار گفتن زنت گفت خونه نیست من تو اتاق خواب بودم.میخوام بگم کاری نکنی فردا بدون اطلاعت خرج کنه.عادتش ندی پنهان کاری که تمامه

کارت اشتباه بوده ولی الان دیگه بهش نکن. گذشته ها گذشته. هر چی بهش فکر کنی و اعصاب خودتو بهم بریزی و ...

اصلا منطورم نیست ک برنج بده لباس بشورم.  میگم خانوادش پولش حقوقش برنجش همه چیتو میتونن بگیرن بدون انجام کاری.ولی من باید حتما تمام کار شوهرم و خانوادش رو انجام بدم تا بهم پول بده؟ ون میده ۳ سال میرفتم بیرون کار میکردم بهتر بود

الان عقد هستین روابط اینجوریه   فردا برید سر زندگی چی میخواد بشه ، لباس شستن که این همه معظل نیست ضمنا در مورد پول گرفتن هم باهاش صحبت کن بگو عزیزم من دیگه همسرت هستم روم نمیشه از بابام پول بگیرم یا پول بده یا اجازه بده برم سر کار

الان عقد هستین روابط اینجوریه   فردا برید سر زندگی چی میخواد بشه ، لباس شستن که این همه مع ...

ن پول میده ن اجازه .گفتم همسرم ورود نمیشه  میگه وطیفه خانوادته.پس لباس شستن و عدا پختن هم وطیفه خانوادش بود .باید بهم میداد

فقط بگم خونه جدانیست؟.اخه الان وطیفه خانوادشه.آگه هم من یبار انجام بدم اونا هم یبار باید انجام بدن.ن ...

به نظرم نباید میگفتی خانواده ات باید بشورن چون وظیفه اونا هم نیست شوهرتون خودش بشوره و اگر هم لباساش اینقدر کثیفه که نمیتونی توی لباسشویی بزاری برای بعد عروسیت خودت یا شوهرت یه دونه ازین ماشین لباسشویی که فکرکنم بهش میگن کهنه شور بخر یه طرفش میشوره و آب میکشه یه طرفش هم خشک میکنه 

همینکه گفتی فعلا هنوز عروسی نکردیم و وظیفه من نیست کافی هست