2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 128 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم ملت بهش میگن زرنگییییییییییییی من که نگفتم از دید مردم دارم میگم مردم اگه ببین یه پدرز ...

مردم زیاد حرف میزنن هر کاری کنی حرف میزنن ولی این اقا فردا فقط خودش نیست فردا رفتن زیر یک سقف فکر میکنی اموال داره رفاه داره؟؟؟شاید با این حرفا تحریکش کنه فهم پیدا کنه.فردا اگه از مادر شوهرش یک ریال در بیاد اگه یک کیلو برنج بیاد بیرون شک نکن

واقعا 

سعی کن زندگی خودتو نجات بدی شوهرت ادم بشه باور کن من میترسم شوهرم بشه ادم سابق حتی دیشب صحبتش بود یک نفری هست  فکر کن نوه داره یکم وصعشون خوب شد دوباره شروع کرد همه چیشو میده به برادرش و اینا.وای اونا حتی به این فکر نمیکنن عذادارن میکنن ازشون میریزن میخورن ۳۸۰ میلیون خرجشون شده تو این سه ماه بچه اشون فوت کرده.یعنی باورت نمیشه خرما میزاشتن سر قبر بچه اشون برادرا قایم میکردن یک دونه ندادن مردم بخورن.چند گونی برنج میپزن زیاد فریز میکنن طی هفته میخورن اصلا کاراشون بگم شاخ در میاری.بعد من به شوهرم گفتم از این خبرا نیستا.من همه چی به نام خودم حق ت میدم بهت ولت میکنم بری اگه بفهمم بشی ادم قبلی.میخندید میگفت غیر ممکنه اون بقیه ظاهری تغییر کردن.من خودم خواستم و فهمیدم دیگه خوشم نمیاد ازم سو استفاده بشه آدم سابق مرد تو هم نباشی برای آینده بچه ام میزارم نه باج بدم