2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 128 پست
چطوری مزدت  رو داد یعنی پول؟

🥲🥲هر چی از دهنش در اومد 

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهش بگو کسی که خودشو زده به خواب .بیل بندازی زیر رختخوابش تاب میخوره جای دیگه خودشو میزنه بخواب میگه ...

اینا رو گفتی تهش بگو سو استفاده از محبت و علاقه یک نفر هم حدی داره.قشنگ اینه طرف خودش شخصیت خودشو نگه داره نه یکی بهش به زور بخواب شخصیت بچسبونه

اومد خونه ؟ آشتی نکرد ؟  خودتو اذیت نکن زندگیه دیگه ولی نزار براش عادت بشه

ساعت ۱٢ اومد از ی در دیگ رفت اتاق خاب بغلی خابید

صبحم چایی  دم کردم نخورده بود

امروز یخم برا سر کارش نبرده 😔😔

ن بابا عزیزم ساده ای آشتی میکنه 

منو ب غلط کردن میندازه 

ار دیروز هیچی نخوردم نمیتونمم لب ب غذا بزنم😔

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
ساعت ۱٢ اومد از ی در دیگ رفت اتاق خاب بغلی خابید صبحم چایی  دم کردم نخورده بود امروز یخم برا ...

دستت رو خونده میدونه خودت میری برا آشتی ،

جلوش خیلی خودتو ناراحت نگیر فکر کنه با قهرش اذیت شدی 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
خب چیکار کنم. چجوری مفتکی ازش پول بگیرم.خانوادش چطوری بدون انجام کاری پول میگیرن. ولی من حتما باید ب ...

قرار نیست هر کار می کنی پول بخوای یا اون هر وقت پول داد انتظار کاری داشته باشه. پول دادن وظیفه ی اون ه و کاری کردن محبت از طرف تو.

تا وقتی تو عقد باشین هیچ کدوم محقق نمیشه.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
دستت رو خونده میدونه خودت میری برا آشتی ، جلوش خیلی خودتو ناراحت نگیر فکر کنه با قهرش اذیت شدی  ...

اصا از جاهایی از خونه رغت امد میکنه ک چشمشم ب من نیوفته 

امروز کلاس داشتم نتونستم برم😔

اصا از جاهایی از خونه رغت امد میکنه ک چشمشم ب من نیوفته  امروز کلاس داشتم نتونستم برم😔

وآقای چه کینه ای هم هست نگران نباش نمیتونه ک همیشه اینطوری باشه میاد منت کشی

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
وآقای چه کینه ای هم هست نگران نباش نمیتونه ک همیشه اینطوری باشه میاد منت کشی

ی کینه ای بودن معروفه 🥲

نمیاد مطمعنم 

تجربه 5سالمه

کلا راه و اشتباه رفتی ! اصلا بحث و جدل تون از اساس مشکل داره . یعنی چی مفتکی پول نمیده و فلان  ...

اره. کاش از اولین روز ازدواجم مشاوره میرفتیم.حتی مشاوره ازدواج هم نرفتیم.فکرکنم بخاطر هزینش نیومد 

والا این زرنگی نیست من کسایی میشناسم با حقوق پایین وضع مالی بهتری دارن ولی یکی با حقوق بالا صاحب هیچ ...

عزیزم

ملت بهش میگن زرنگییییییییییییی

من که نگفتم

از دید مردم دارم میگم

مردم اگه ببین یه پدرزن برای داماد خونه خریده

پشت سر پدرزن میگن چقدر خرررررررررررره پرروش کرده

ت وروی پدرزن میگن خداخیرتتتتتتتتتتت بده 

به داماد میگن خوب کردیییییییییی دخترشون گرفته ایییییییییییییییی باید بهت کمک کنن

پشت سر داماد میگن خدا شانسو به چه احمقایی میده