2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 128 پست
یادمه میرفت کنار رودخونه یخ میشکست و لباس میشست. همشم برنج و ترب میخورد. با استارتر شوخی کردم ولی مت ...

من انقده این لفظ برنج و تربچه رو شنیده بودم مامانم برام کته با تربچه نقلی میذاشتن با کیف و ذوق میخوردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوشگلم حواسم هست از دیشب حالت بده بیا بغلم زندگی بالا پایین داره یه روزی دعوا میکنی یه روزی هم شا ...

خییییلی حااالم بده 

توقع هرچی داشتم بجز فوش

کاش واقعا بودی بغلت میکردم ی دل سیییر گریه میکردم 

الان واقعا ب ی شونه نیاز دارم خودمو خالی کنم😔

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
من انقده این لفظ برنج و تربچه رو شنیده بودم مامانم برام کته با تربچه نقلی میذاشتن با کیف و ذوق میخور ...

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
جلو بقیه میگن بی عرضه  جلو خود داماد میگن چقدرررررررررر زرنگیااااااااااا  رفتی خونه پدرز ...

والا این زرنگی نیست من کسایی میشناسم با حقوق پایین وضع مالی بهتری دارن ولی یکی با حقوق بالا صاحب هیچی نمیشه.وگرنه اینا زرنگ بازی نیست زرنگ اونه که زندگیشو بکشه بالا.الان این اقا داماد دنده پهن سه سال آوار رو سر خانواده همسرش شده تو زندگیش افتاده جلو؟؟؟؟یا همه این زرنگ بازیاشو خرج دیگران کرده.این زرنگ بازی نیست ته بی عرضگی و بی غیرتی هست.ببخشید استارتر اگه بهت برمیخوره از حرفام بگو.اگه دلت میشکنه حرفی نمیزنم حلال کن آبجی قشنگم

شما خونه خودتی خرج و مخارجت با همسرته فرق داره با استارتر که هم عقده هم همسرش خرج اون نمی کنه و ...

یعنی چی  روشش رو عوض کنه .

چطور بگم دستم چرا میشه زور نداره.یک روز بشورن خانوادش دستشون خراب میشه.میگن وای ناخنم .وای باید برم ترمیم و...من اصلا سوسول نیستم بااینکه شوهر دارم

بهش میخاستم بگم غدا میخای .برنجت رو بیار برات بپزم. ما ک برنج نمیخوریم خیلی کم .ولی خانواده شوهرم هم ...

کلا راه و اشتباه رفتی ! اصلا بحث و جدل تون از اساس مشکل داره . یعنی چی مفتکی پول نمیده و فلان 

این حرف نشون میده فقط در قبال کار و خدمت بهت پول میده که برای خانم خیلی زشته و توهین 

اینکه خواهرش تعیین تکلیف کنه پول و برنج نبر جون نیومده تو خونت اینم برا شخصیت شوهرت زشته ! اختیار زندگیش دست کس دیگه باشه و خودش نتونه تصمیم بگیره 

در اولین فرصت برید سر زندگی تون و این منم تویی ها رو برطرف کنین و زندگی مشترک بر اساس تصمیم مشترک و امور مالی مشترک بسازید 

هرگز در مقابل خرجی که حق مسلم شماست هیچ کار یا خدمتی و قبول نکن که اینجوری تیر خلاص زدی به شخصیت و حقوق مسلم خودت

اره گفت سیاست نداری. من تومشتت نمیتونی بگیری. ازخانوادم یاد بگیر

وای این چه ستمه این چقدر پرو تشریف داره.میخواد کمبود محبتا و توجه از تو بگیره به خانواده اش باج بده ززنگه خرج زن نمیده تازه خرج خودشم انداخته رو شما .این دیگه کیه😂😂😂😂😂😂😂آبجی شوهرت نوبره والا چطور روش میشه 

اره گفت سیاست نداری. من تومشتت نمیتونی بگیری. ازخانوادم یاد بگیر

بهش بگو کسی که خودشو زده به خواب .بیل بندازی زیر رختخوابش تاب میخوره جای دیگه خودشو میزنه بخواب میگه من نفهمیدم!!!ولی همون کس پشه بالا سرش وز بزنه میگه بیدار بودم.من احمق نیستم.تو خودت میخوای تو مشت خانواده که هیچ زیز تانکی باشی.ولی من خدای سیاست باشم بالاترین سیاست مدارترین زن کره زمین باشم نمیتونم تورو تو مشت بگیرم .پس لطفا با حرفات بهم اینو حالی نکن که من گوشام شش متر درازه.والا خر هم بیاری کاملا میفهمه من انسان دیگه پیش کش