من ۳ سال عقدم .شوهرم میگه:میگه لباس کارم رو نمیشوری.برام غذا درست نمیکنی. وظیفتو انجام نمیدی.گفتم الان وظیفه من نیست اخه هنوز جدا نشدی.خونه خودمون ک نییتیم انجام بدم.موقع لباس وغدا خودتو جدا میدونی ولی یارانه و برنجت دست اوناست.حقوقتم مال اوناست.میگه من مگه خرج اونارو میدم.گفتم اره.یارانه برنجتو حقوقت. هیچوقت خرجم و ندادی فقط دو سبار ۵۰۰ دادی
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
سه ساله عقدی و خرجی نمیده تازه دست پیشم گرفته و توقع داره لباساشو ببری خونه بابات بشوری؟!!!! حالا ک ...
خونه بابام ۳ سال تمام بودیم تمام خرجش رو پدرم میداد. حتی صبحانه وناهار برای سرکارش درست میکردم. شام هم مفصل. لباس اشم میشستمیشست. ولی پول برنج و یارانه دست خانوادش بود.
وای خانومای عزیز بعضی وقتا راه حلاتون دلسرد میکنه آدم و از شوهر و زندگیش توروخدا درست راهنمایی کنید
عزیزم تو دو بار سه بار ک شستی بهس بگو کاش یکم پول میریختی حسابم خرزد دارم چیزایی نیازمه سیاست داشته باش با زور جلو نرو هیچی ک درست نمیشا بدتر خرابم میشه عزیز من
عزیزم از الان انقدر رو مسایل مالی مانور نده،زدن این حرفا تو دوران عقد قشنگ نیس،حرمت بینتون ازبین میره و اینکه مردا میفتن رو لجبازی،بهش بگو من از خدامه خودم برات غذا درست کنم اما خب حیف که هنوز پیش هم نیستیم و پیش مادرت زندگی میکنی
اولا که کلا وظیفت نیست من هرکاری بتونم انجام میدم شوهرم هم هرکاری بتونه تو خونه میکنه.لباساشم خودش اتو میزنه.ولی اشپزی بامنه چون خراب میکنه.مثلا جارو میزنه ظرف میشوره هرکاری ببینه دارم انجام میدم میره اون یکی رو انجام میده.وظیفشه خرجتم بده از روز عقد
وای خانومای عزیز بعضی وقتا راه حلاتون دلسرد میکنه آدم و از شوهر و زندگیش توروخدا درست راهنمایی کنید ...
گفتم.میگه وطیفه من نیست وطیفه خانوادته.منم الان ب ماهه لباساش رو نمیشورم گفتم خانوادت انجام بدن.۳ سال انجام دادم.بعنوان زنش یک قرون هم نداد بهم. حتی لباساشو مفتکی میشستم
وای خانومای عزیز بعضی وقتا راه حلاتون دلسرد میکنه آدم و از شوهر و زندگیش توروخدا درست راهنمایی کنید ...
وای عزیزم چرا لباساشو بشوره لباسشویی پس براچیه.خودش بندازه یه دکمه بزنه.خانم خونه خدمه ست که در قبال کار بهش پول بدی.؟این سیاست نیست این حقارته.کاری که جاریم میکنه برای خانواده پدر شوهرم تا بهشون برسن .من بمیرم ذلت قبول نمیکنم حتی نون نداشته باشم بخورم.میرم کارگری.البته اینو بگم خداروشکر دستمون به دهنمون میره وضعمون خوبه ولی کار جاریم عین چاپلوسیه