2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 128 پست
فقط بگم خونه جدانیست؟.اخه الان وطیفه خانوادشه.آگه هم من یبار انجام بدم اونا هم یبار باید انجام بدن.ن ...

بله ولی اشاره به اینکه پول نمیدی منم نمیشورم خیلی غیر عاقلانه است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ۳ سال شستم دیسگ گرفتم .لباس اش مال کشتی سازیسازی صبح تا عروب بشینم بشورم هرروز..فقط یماههه ک ن ...

آها پس حق داری

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
سه ساله عقدی و خرجی نمیده تازه دست پیشم گرفته و توقع داره لباساشو ببری خونه بابات بشوری؟!!!! حالا ک ...

خونه بابام ۳ سال تمام بودیم تمام خرجش رو پدرم میداد. حتی صبحانه وناهار برای سرکارش درست میکردم. شام هم مفصل. لباس اشم میشستمیشست.  ولی پول برنج و یارانه دست خانوادش بود.

وای خانومای عزیز بعضی وقتا راه حلاتون دلسرد میکنه آدم و از شوهر و زندگیش توروخدا درست راهنمایی کنید

عزیزم تو دو بار سه بار ک شستی بهس بگو کاش یکم پول میریختی حسابم خرزد دارم چیزایی نیازمه سیاست داشته باش با زور جلو نرو هیچی ک درست نمیشا بدتر خرابم میشه عزیز من

عزیزم از الان انقدر رو مسایل مالی مانور نده،زدن این حرفا تو دوران عقد قشنگ نیس،حرمت بینتون ازبین می‌ره و اینکه مردا میفتن رو لجبازی،بهش بگو من از خدامه خودم برات غذا درست کنم اما خب حیف که هنوز پیش هم نیستیم و پیش مادرت زندگی میکنی

بله ولی اشاره به اینکه پول نمیدی منم نمیشورم خیلی غیر عاقلانه است

خب راست میگم خانوادش پولش رو میتونن مفتکی بگیرن. ولی آگه من پول بخوام میگه برام لباس نشستی  ک بهت پول بدم.یعنی چی

اولا که کلا وظیفت نیست من هرکاری بتونم انجام میدم شوهرم هم هرکاری بتونه تو خونه میکنه.لباساشم خودش اتو میزنه.ولی اشپزی بامنه چون خراب میکنه.مثلا جارو میزنه ظرف میشوره هرکاری ببینه دارم انجام میدم میره اون یکی رو انجام میده.وظیفشه خرجتم بده از روز عقد

دنیام دخترم
من هرچی خواستم بهم گفت نه.ولی ب خانوادش هیچوقت نه نگفت. چ تفریح باشه چ پول باشه .حالا همه چی.بمن میگ ...

خب عزیزم سه ساااال تو عقد؟

معلوم ه از این مسائل پیش میاد. 

نمیتونین درست به هم محبت کنین و دلگیری پیش میاد.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
وای خانومای عزیز بعضی وقتا راه حلاتون دلسرد میکنه آدم و از شوهر و زندگیش توروخدا درست راهنمایی کنید ...

گفتم.میگه وطیفه من نیست وطیفه خانوادته.منم الان ب ماهه لباساش رو نمیشورم گفتم خانوادت انجام بدن.۳ سال انجام دادم.بعنوان زنش یک قرون هم نداد بهم. حتی لباساشو مفتکی میشستم

وای خانومای عزیز بعضی وقتا راه حلاتون دلسرد میکنه آدم و از شوهر و زندگیش توروخدا درست راهنمایی کنید ...

وای عزیزم چرا لباساشو بشوره لباسشویی پس براچیه.خودش بندازه یه دکمه بزنه.خانم خونه خدمه ست که در قبال کار بهش پول بدی.؟این سیاست نیست این حقارته.کاری که جاریم میکنه برای خانواده پدر شوهرم تا بهشون برسن .من بمیرم ذلت قبول نمیکنم حتی نون نداشته باشم بخورم.میرم کارگری.البته اینو بگم خداروشکر دستمون به دهنمون میره وضعمون خوبه ولی کار جاریم عین چاپلوسیه

دنیام دخترم