2821
2789

وای من تنبلی تخمدان داشتم این قرصو کامل استفاده کردم

خیر سرم رفته بودم دکتر برای پیشکیری از حاملگی

گفت سخت حامله میشی اصلا تنبلی داری

۳ سال پیش بعد این قرص زرتی با یه قطره فقط یه قطره حامله شدم

ولی سفط کردم

الانم دباره بعد یه هفته که قرص ال دی رو قطع کردم دباره فقط با یه قطره حامله شدم 

در کل قرص خوبیه

وای من تنبلی تخمدان داشتم این قرصو کامل استفاده کردم خیر سرم رفته بودم دکتر برای پیشکیری از حاملگی ...

واقعیت من دوتا سقط داشتم فرصت ندارم ب خاطر سنم میخام سریع باردار بشم مردد بودم بخرم چون من مشکلی ندارم فقط میخام زود باردار بشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم این ماه همراه لتروزول مصرف کردم ازگلوم پایین نمیرفت خیلی بزرگ بود سه روز دیگ موعدمه خدا میدونه با لتروزول فولیکول غالب هم داشتم منم تنبلی دارم
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
واقعیت من دوتا سقط داشتم فرصت ندارم ب خاطر سنم میخام سریع باردار بشم مردد بودم بخرم چون من مشکلی ندا ...

ببین عزیزم بیشتر از اینکه به سنت توجه کنی به کیفیت بارداری توجه کن

سرفرصت با بدن قوی میتونی بارداری سالمتری داشته باشی در نتیجه بچتون که بزرگ شد با اعصاب راحتری میتونی بزرگش کنی

نه اینکه به هرقیمتی بخای حامله بشی جون از جونت بره بچتم که بدنیا اومد حتی نا نداشته باشی بهش شیر بدی

به خدا توکل کن قرصای مکمل بخور خونی که ازت رفته جایگزین بشه کلسیمت تامین بشه 

همیشه اینو یادت باشه مادر خوب به زنی که فداکاره نمیگن

مادر خوب زنیه که شاده و سالمه و به زندگی شادی میبخشه❤️❤️❤️

یعنی با قرص حتی بعد از سقط تنبلی تون از بین رفت

دکتر این قرصو واسه من حین اقدام نوشت ینی این ماه باردارم خدایا نوک سینه هام یکم حساس شدن و نفخ زیاد و یه گرفتگی کم تخمدان هام واقعا موندم چیکار کنم دکتر هم گفته چون پریودی هات منظم نیس باید صبر کنی یک هفته از موعدت بگذره بعد ازمایش بده

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
دکتر این قرصو واسه من حین اقدام نوشت ینی این ماه باردارم خدایا نوک سینه هام یکم حساس شدن و نفخ زیاد ...

متوجه نشدم

یبار سه سال پیش اوابوست خوردین باردار شدین با وجود تنبلی شدید،بعد سقط کردیم بعد دوباره اقدام کردین و اوبوست خوردین الان منتظر نتیجه این

درسته؟

لایک نکنید خیلی ممنونم
متوجه نشدم یبار سه سال پیش اوابوست خوردین باردار شدین با وجود تنبلی شدید،بعد سقط کردیم بعد دوباره ا ...

عزیزم منو با اون کاربر دیگ اشتباه گرفتی ببخشید ریپلای زدم من یکی دیگم ما اول اقداممه سقط هم نداشتم برام اوبوست نوشته اگه این ماه باردار بودم میام تجربمو میگم😂😂😂

عزیزم منو با اون کاربر دیگ اشتباه گرفتی ببخشید ریپلای زدم من یکی دیگم ما اول اقداممه سقط هم نداشتم ب ...

اهلن ببخشید 😃😃😃😃

ان شالله بارداری 

روزی چند تا خوردی

من دختر عموم تنبلی خیلی شدید داشت بدون دوفاستون پریود نمیشد هشت سالم باردار نشد

روزی چهارتا اوابوست خورد باردار شد ولی میترسه میگه ممکنه سالم نباشه؟

لایک نکنید خیلی ممنونم
اهلن ببخشید 😃😃😃😃 ان شالله بارداری  روزی چند تا خوردی من دختر عموم تنبلی خیلی شدید داشت ب ...

ممن پریودام یکی دو روز تاخیر داشت قبلا از شب پنج پریودی شبی یدونه لتروزول خوردم با متفورمین روز ۱۲سیکل رفتم سونو فولیکول غالب داشتم دیگ دکتر گف اقدام کن و اوبوست داد ده تا داشتم روزی یدونه خوردم

ممن پریودام یکی دو روز تاخیر داشت قبلا از شب پنج پریودی شبی یدونه لتروزول خوردم با متفورمین روز ۱۲سی ...

ان شالله بارداری

میتونی خبرشو بهم بدی؟

اگه خدایی نکرده خدایی نکرده خدایی نکرده نبود،ماه بعد روزی دوست تا بخور

لایک نکنید خیلی ممنونم
ان شالله بارداری میتونی خبرشو بهم بدی؟ اگه خدایی نکرده خدایی نکرده خدایی نکرده نبود،ماه بعد روزی د ...

درخواست میدم قبول کن اگه بودم که خبر میدم

[QUOTE=249970620]اهلن ببخشید 😃😃😃😃 ان شالله بارداری  روزی چند تا خوردی من دختر عموم تنبلی خیلی شدید داشت ب ...[/QUO شش سلام اووبوست مکمل هست ضرری ندارد عوارض جانبی هم نداره