2777
2789
عنوان

مثلا خارج رفتست دکتر شدع😏

386 بازدید | 28 پست

سلام شبتون بخیر 

اینیک راجبش صحبت میکنم عمم هستن 

ایشون ی هشت سالی میشه مهاجرت کرده اونجا درس خوندن و دکتر شد 

هستین بقیشو بگم؟

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

ی ماه از اونور اومده شهر ماه و برای اولین بار بعد هشت سال اومد خونمون حتی منو خواهرمم بغل نکرد و برعکس نشست و شروع کرد از زندگیه مرفع و بی دردش صحبت کردن از ماشینای لوکسش 

از حیون خونگیش طلاهاشم هعی به رخ مادر من میکشید 😂🤦🏻‍♀️اینم از تحصیل کرد

بعدش 

اونی که رفته خارج دور فامیل و احساس خط کشیده دیگه آدم سابق نیست دیدم   

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

حالا شوهرش ی مرد اقایی ی مرد محترمی ایشون سواد خوندن نوشتن ندارن اما شعورش این خانوم دکترو نابود میکنه به جای عمم اون به منو ابجیم میگفت چه بزرگ شدین چه خانوم شدین همشم به خانومش میگفت این حرفارو ولش کن بیا بشین کنار داداشت بغلش کن بوسش کن هشت ساله ندیدیش  اما عمم میگفت به تو ربطی نداره داداشمو ک دارم میبینم دیگه

شوهر عمه ی بیچارم هرچی میگفت عمم مث سنگ رو یخ ضایش میکرد