2777
2789
عنوان

مثلا خارج رفتست دکتر شدع😏

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 28 پست

بعد رفتنشون پدرم خیلی ناراحت شدو غصه خورد چون پدر نداره از دار دنیا ی خواهر داره ک اونم اینجور کرد باهاش 

بعدش امروز استوری گذاشته من به زندگیه کسی حسودی نمیکنم هرچی بخوام به دست میارم گذاشته بود دوستان صمیمی ک پدر من ببینن 

از اونور تو جمع به دختر عمم گفتم عزیزدلم پاشو باهم بریم تو لتاق چنان پای دخارسو نیشگون گرفت ک بیچاره نشست از اونورم سر من داد زد نمیاد برو 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

حالا شوهرش ی مرد اقایی ی مرد محترمی ایشون سواد خوندن نوشتن ندارن اما شعورش این خانوم دکترو نابود میک ...

برای شفای مادرت صلوات فرستادم 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلم منم برای شما میفرستم 

ممنونم ❣️دعا کن فردا و پس فردا امتحانم رو قبول بشم 💔

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
ان شاءالله قبول میشی 

ممنونم شاید دعای شما خیره ❤💞

بعد رفتنشون پدرم خیلی ناراحت شدو غصه خورد چون پدر نداره از دار دنیا ی خواهر داره ک اونم اینجور کرد ب ...

نکنه دروغ میگه ترسیده بچه اش لو بده

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

ببخشید ولی واقعا عقده ای تشریف دار

میدونم خودمم بهش فحش میدم ان شاءالله تاوان دل شکسته ب پدرمو بده 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆