2777
2789
عنوان

بچم سه شب و دوروزه تو تب میسوزه

450 بازدید | 41 پست

دکتر دوبار بروم اما گفتن با تب بر بیار پایین و هیچی

امشب دوباره بردم و ازمایش  نوشتن

امکانش هست عفونت نباشه؟  چون فقط علائمش تبه و یکمم ابریزش چشم گه گداری.

اگه نباشه باید چیکار کنم 

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
آنتی بیوتیک ننوشتن؟ عفونت داره که تب داره

نه

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا باید دعا کنی عفونت نباشه

ویروسه احتمالا از زمانی که تب کرد دقیق زمان بگیر ببین سه شبانه روز گذشته یا نه

یعنی اگه ۵ عصر پریروز بوده تا ۵ عصر دیروز میشه یه روز

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

عزیزم مرتب پاشویش کن تو آبی ک پاشویه میکنی ی خورده نمک با گل ختمی یا همون خواصی بنفشا بریز تبش میاد پایین روی سرش هم مرتب دستمال بزار بعد سه روز تبش قطع میشه فقط سر ساعت تب بر بهش بده 

آنتی بیوتیک ننوشتن؟ عفونت داره که تب داره

هنوز جواب ازمایش و نگرفتم ادرارم اوردم خونه تا بگیرم گرفتم شوهرم بیهوش افتاد و خوابید از خستگی

منم و بچم و تب

عزیزم مرتب پاشویش کن تو آبی ک پاشویه میکنی ی خورده نمک با گل ختمی یا همون خواصی بنفشا بریز تبش میاد ...

با پاشویه میاد پایین اما در حد چند مین باز میره بالا فقط با دارو پایین نگه داشتم از دو روز قبل

حتما عفونت داره که تب میکنه بچه منم‌عفونت داشت تب میکرد دکتر چرک خشک کن داد تا تبش قطع شد

بددن علائم بود بچت؟ چرا به بچه من ندادن

چند وقتشه؟ تبش رو با چی کنترل میکنی؟ 

شیاف و شربت

بیشتر شیاف

۴ سال

با پاشویه میاد مایین اما در حد چند مین باز میره بالا فقط با دارو پایین نگه داشتم از دو روز قبل

من سه شب تشت آب از کنار دستم کنار نرفت دختر منم گرفت عزیزم فقط باید پاشویش کنی ک تبش قطع بشه تا میتونی هم شبا نخواب پیشش بیدار بمون 

من شنیدن پیاز خیلی خوبه یا خیارسبز ورقه کن بزار کف پاهاش و جوراب پاش کن تا صبح،تبشو میاره پایین  ...

اون روز گذاشتم زیاد پایدار نبود یکم اومد باز رفت بالا ... خیلی تعریفشو شنیدم چرا برا من صدق نکرد