2777
2789
عنوان

هرکی شاغله سریع بیاین

112 بازدید | 4 پست

بچه ها بازاریاب بودین تا حالا بازار یاب کتاب

چند وقته اومدم تو این کار بد نبود 3 تا مشتری پیدا کردم

ولی چند وقتیه صاحب کارم میگه چیشد کسی چیزی نخواست فلان هی میپرسه کتاب اموزشیه متفرقه نیست

تو یه ساختمون یه دفتر هست روبه رویی

اومدن به من سر بزنن در حد یه ساعت نشستن و من باز به صاحبکارم گفتم شما راضی هستین اول گفت مشکلی نداره بعدش گفت 70 دقیقه نشستن

دوربین هست اخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا برو یه شغل دیگه پیدا کن

میان میچسبن به ادم اصرار اصرار که کتابای بی کیفیت و به درد نخوری که نیازشونم نداری به چند برابر قیمت بهت بندازن. تو این دوره که مردم مخارج ضروریشون رو به زور تامین میکنن آدم رو برای یه چیز بدون کاربرد تو رودروایسی میذارن. برکت نداره این پول. من آخرین بار دختره رو از اتاقم بیرون کردم تقریبا، هرجور میگفتم نمیخوام و پول ندارم و نمیخوام هزینه کنم و نمیارزه و برو بذار به کارم برسم یه چیز دیگه جواب میداد. آخر سر عصبانی شدم

حداقل یه چیزی بفروش که ملت به کارشون بیاد. جورابی، گیره و لباسی چیزی

تو رو خدا برو یه شغل دیگه پیدا کنمیان میچسبن به ادم اصرار اصرار که کتابای بی کیفیت و به درد نخوری که ...

اره دقیقا

من زنگ میزنم اموزشگاه زبان و میگم کتاب زبان انگلیسی خواستین قیمت بدم